[IOS/AN] 神魔之塔(151) 《神魔學園祭》最後一星期 《我的英雄學院》合作13/12開始

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
歡迎加入以下公會
1. 爆菊團 1188
2. HKG香港高登公會 3930
3. 樹大招風 49650
4. Greenland 126906 (Staples巴公會)
5. 自己蒲頭加返個名 58368

==============================
新手須知
Q: 入唔入坑好?
A:

==============================

徇眾要求

<走數名單>
1. Gay界四天王 #7043
證據:

2. (有待暫停更新)

負皮繼續比Mh
樓豬先負為敬

天選卡盒:暢遊校園

神魔畫師
唔經唔覺今次天選卡池開咗勁耐
開到12/12
仲長過合作
MH:求下你地快啲抽啦
要執了

《神魔之塔》宣布將於 12 月中旬與電視動畫《我的英雄學院》展開全新合作活動「宣告神魔世界,英雄來了」,一眾「雄英高校生」系列角色將突入神魔世界,展開一個又一個的英雄任務。

點解好似唔係幾受歡迎咁
樓豬po霸
留名新年
執了

用埋黃忠都有8萬血既
又黃忠又比加?定黃忠純加血唔開技?
無謂勉強撐血啦
睇關卡資訊先決定用唔用佢打
每wave 轉一次十字控都可以擋下死
黃忠岀果陣 甚至解放埋都無用過一次
我單純用佢加血,比加換其他都得
有冇推介 邊隻值得潛解

Lv10 呢隊幾好 全部係舊卡 係青圭難入手少少
我睇番我得 梅林 蘭斯 同亞塞.. 其他唔見有影
跟教授打冇痛苦

懶人首選
又穩陣又多圖跟住轉
LM
執了
lv 10鐵九牛都過到
係咪簡單過之前
冇鐵扇...不要說了

Btw刻琿 對於高連擊盾係有少少麻煩
邊個教授 有無LINK
佢個YouTube channel 好少人like
明明次次巴哈啲文章都好多人比gp
如果大家覺得好既
比個like /訂閱佢支持下佢
https://youtube.com/channel/UC1xo3OpiF5OvhfFVKUCXIIg

佢啲片下面仲有條link
係巴哈既文字圖片攻略
多數手轉要求低 弱智跟住打都識過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞