G高達youtube任睇咁大件事無人講

1001 回覆
678 Like 30 Dislike
美法兩個招合體技好雞
硬係覺得其實咁可以出續集不過唔玩熱血風格
杜門個兩條女好正
有冇中字版
try套垃圾就係特登引你
然後鑊鑊淨係安排主角鳩嗌, 設定彈出彈入
原版build fighters 嗰啲故事舖陳功力冇晒
youtube有字幕揀, 定你想問有冇粵語配音?
我最難忘果段係基亞拿高地決鬥。
由怒氣Super Mode打到第一次發動明鏡止水,先激戰師傅再用明鏡Shinning Finger打爆惡魔高達。
最後Shinning 完成使命,God Gundam首次起動,喺日出時份抱住重創嘅Shinning。男人老狗每次睇呢段都睇到流眼淚。

我想問
睇到第19集
最尾個法國仔用左咩聯盟能力整走有條友既dg 細胞

咁點解早幾集 中國 俄羅斯 美國 同法國呢幾條友中左dg 細胞,點解要有幾個中年人黎拎自己條命解佢地既dg 細胞?
有首廣東歌 歌詞有句係:我好鐘意你d 錢
一部高達有馬騎都係破格既仲要隻馬都有部機
其他4部太影薄
咁多套高達作品
除主角奸角外d 配角機都可以係咁出印象都係得wing,seed
x 個兩部好似出過一次都無再出
其實bandai 應該整個投票啦
過哂shining同杜門既戰鬥data俾 G, 三為一體,好滾動
好難頂
金剛石個鐵球會唔會變左yoyo, 果幾粒螺絲勁似洛克人d boss
其實多門之前都有用閃光掌清走土耳其佬啲DG細胞
劇情需要洗牌同盟為新一代犠牲
咪當新一代個幾件被DG細胞侵蝕太多要舊一代用盡全部生命能量先清得走晒
話時話好似冇咩shinning gundam 既模型?
可以用條命黎換一個效果已經超出左高達
同埋佢地叫部高達會應佢
開頭都係向個蓮花坐咁既野收埋
中段都費事
啪手指就出黎好似龍神號咁🤣🤣
果然唔好當高達片睇 d 機設同世界觀都唔同晒🤣🤣🤣
幾時出埋剩返果d ?
仲要隻馬識穿上大氣層,人類pilot都做唔到
披住高達皮嘅武俠片
我之前未睇過睇頭幾集似扮北斗之拳
人人都揸高達
閃光同神高 企係條柱果下出場好撚型
Op2 仲要擂台圍起新香港
咁樣換新機好經典
op2 企柱型啲

有個種最強既feel
依家翻睇先留意天劍絕刀條友第一集已出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞