G高達youtube任睇咁大件事無人講

1001 回覆
678 Like 30 Dislike
杜門阿哥港版譯名係咩?
台灣好似叫京二
任務期間失蹤 missing in action
火雲邪神
我淨係見到1-10集
幾時會左再有之後啲話數
但大嶼山已經係一個廢墟 睇番劇情
唔知點解最後我都係唔覺得杜門鐘意莉英
發哥係新香港最後防線黎
無左佢香港人玩得完
我鍾意你啲 錢
個標題咁鬼對魔忍
香港人(藍)傳統價值觀

同花順
呢個channel好高質
然後後面出多次先發現其實真流星蝴蝶劍係飛踢技 有無手都係咁出
我成日諗如果佢亞哥咁打得咁比人搶ultimate gundam 時就打柒班賊啦
因為東方不敗要捉杜門做魔鬼高達駕駛員
所以初頭𠱁杜門時成日講 想同亞哥團聚就跟我黎啦
話Bandai係YouTube免費播舊高達動畫比人睇係想谷玩具銷量,0080同0083近年都出唔少模型玩具吖,不過好似唔多覺Bandai放過0080同0083套 OVA上 YouTube比人睇嘅?
可以換機好撚痴線 換完之後神高達ge性能等於master 同4子個差距等於nu同rx78個差距
後期完全屈性能
4子入面最比面新中國 唯一破到爆熱神掌 只係輸左右開弓 俄羅斯第二 部機太差差少少先破到 但都解決唔到左右開弓架啦
另外2個慘到完敗
已經打咗 佢應該只係去到呢種 程度
後來應該係德國佬 加dg力
歸功於機動武鬥嘅規則
神枱嘢唔需要
忍術一定因為德國佬個身體所以識
但應該都好打過普通人 又識教明鏡止水

btw德國佬個運衰到仆街 無啦啦天降一部機高達落仲要比佢打死埋
明鏡止水 分分鐘都係dg 力賦予 情報蒐集 偷窺
岩岩出頭十集果陣俾日本仔屌到開花, 香港人去CCTVB有中文配樂

但係去到師尊死果下成就經典, 成套gundam變左徐克風武俠動畫, 加好多既金庸色彩

獅王爭霸, 笑傲江湖, 風雲再起, 東方不敗

當然仲有畫舫同太平山夜景

https://www.youtube.com/watch?v=Yjpbf0mLco8&ab_channel=RayaneHamaidi
在我的夢裡唔知點解本身有條有夜景片, 而家唔見左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞