G高達youtube任睇咁大件事無人講

1001 回覆
678 Like 30 Dislike
佢真係出我一定會買。驚冇人買既可以用番沙多洛嗰招,人氣低先出高人氣後出
最少中度
女主角好撚7正
對腳長到不合比例
Epyon咁多產品得Robot魂果隻係靚
Mg同Metal robot魂果隻都唔掂,對翼太大,冇美感

利申:愛機

Ok長㗎
上咗成年啱啱落無耐,今日先出嚟?
沙多洛咁型都無人買咩?

以前HG 買齊 W EZ 5子
我囉, 當年部鏡我都有買, 不過冇買到盟主, 好想佢出返4子同魔鬼, 好想砌模型
如果你係杜門,你會揀莉英定阿莉比?
唔係唔型,只係W5子機入面人氣應該最差,HG100模型都可以當參考,我覺得都準。舊版144沙多洛核凸到呢,仲衰撚過俄佬金剛石。但係BB戰士隻武者冒流刀同埋佢個friend都幾靚而且都幾難買( 復刻 )
莉英姨姨諗嘢有問題,得閒整劑俾你嘆都咪話唔飽。識揀一定揀阿莉比,雖然佢會跳掣,但喺痴撚緊線嘅時候個腦除杜門之外仲有杜門同埋杜門。得閒既時侯除咗性交仲可以打交,冇撚得輸
MG冇買鏡,但有啲想買明鏡止水MG兩師徒。有冇人知點解MG同HGFC既盟主高達顏色同舊144/100, 動畫色差咁遠?
如果有得揀, 我唔做杜門, 想做卓波迪 (4>1)
緊身衫
4條女冇個靚,有個仲要曬燶咗
hG 1/100 好型, 隻灰藍配色靚過ver ka MG 果隻
果時仲要送斗笠、 把透明彎刀又型
係最衰唔比埋把輕機 同 個盾
老細,你講嗰隻係ew嚟喎
岩岩睇左第2集 其實都幾bug
咁大部高達可以搵自由神像封到靚一靚
變身畫面又係明明無係個蓮花台度出部機,製作組就重用左第一話啲畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞