G高達youtube任睇咁大件事無人講

1001 回覆
678 Like 30 Dislike
我拎EW 黎同其他3子比,係唔會輸蝕
當然WZC 就一定屈左機,好撚震撼
閃光高達玫瑰高達神龍高達部部都好有特式
而家香港都比人拋棄,同套野背景故事真係好似
十幾年前買齊哂HG 6子,今年屎忽痕買番MG 6子砌
砌到仆街
有得砌我 ok, 問題係冇地方擺

用呢啲櫃架咪得囉,床下底堆舊G系144都夠位擺。再唔係就牆釘窿加塊板,好死嘅啫
除左 carousell, 市面上仲搵唔搵到 G 果幾盒1/144, 細個冇錢買, 大個出黎做野想砌返, 曾經見過 shining, 其他已經唔多見有了
嗰堆舊嘢我都係上年係啲舖頭同模倉左買右買返嚟。
英明, 深水模倉應該有啲。但舖頭既話魔鬼真係未見過。除魔鬼外, 都算難揾
RG通常一個series會最少出兩部機

原得g幾肯定有盟主
升陽高達唔夠美少女經典

唯一一部女性向ms
佢揸閃光嗰陣着件緊身衣
以前睇 G, 第一眼已經好鍾意美國之星, 機設將美式足球 + boxing + Wakeboard 撈落一部高達度, 將心口兩舊野射出轉拳套 mode 真係好正
俄羅斯皮鞭軍官

識啲嘢
大河原邦男全盛期
W 既 1/100 我只係得地獄死神, 最鍾意都係呢部, 其他係 1/144 or SD
好想要撲克同盟既 1/100, 就算1/144 都好
Btw, 原來俄羅斯佬同真島吾郎係同一人配音
以而家B財團啲生意手法, 最少都加埋金身, 同埋會場限定彩透版
機體第一眼感覺係幾特別, 外型的確唔差。但係捷波廸好撚屎, 膊頭拳套完美地俾閃光/神掌屈。4子初次同閃光打只係得佢真係真真正正輸比杜門。機關鎗重拳俾神分身接哂, 而且捷波廸基本上次次都係行先死先嗰個
我最近都追番HG 1/100隻地獄死神
D色要重新油過
有無圖?

絕刀江湖爭霸已經夠撚哂高難度, 嗰四隻啤牌相信喺我你有生之年都唔會見到
捷波迪係衝動撚, 大嶼山之戰時4子係得中國仔識隱藏自己招奧義, 其他3子都叻唔切咁 show off, 大個左發現打四天王既聯手組合, 唔知有冇包含政治背景 元素 - 中俄 (共產), 美法 (資本), 當然可能係我諗多左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞