【小說音樂化】YOASOBI 討論區(12) Have A Nice Day

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
咁代表咩眼神
有無女仔解釋下
睇唔明一個咁普通既眼神有咩含意
我想講ayase完全睇唔出佢有幾高
d hoodie 佢仲要着L
但ikura着M
除非ikura本身都比一般女仔高
日本啲當紅歌姬後生體力好嗰時去到太盡 好多到中年就開始引發各式各樣問題

所以希望公司鍚住嚟用啦
始終要紅係好難
花無百日紅
唔把握機會第日會後悔
例如 plusonica 得 ikura 一個紅到
我會解讀做:講呢啲
想問下係邊件呀?
Ayase 上年喺 Twitter 有答過自己係 174cm
ikura 企佢隔離都爭成大半個頭,之前睇過人都推算佢得 around 155cm
https://yoasobi-onlinestore.com/s/n135ec/item/detail/SSZS-15884?ima=3953

呢款, 買咗淺灰同深灰

話說佢件tee真係人氣麻麻 而家都仲有貨
https://youtu.be/GoV5bov_HwE

上面有一段幾田同新成員鬥高隔離有寫佢154cm 輸左少少

有冇人同我一樣揾咗個透明框包住張透明海報?
想問下the book 邊度仲有得賣?
上網買既 Amazon,日本 hmv 都見到仲有,
如果你想即刻入手既可以去信和或者 CD warehouse
好靚呀
點整呀
邊度買張海報
小說果張?
情熱大陸係片係咪證明左ayase 當ikura係人形初音咁用
小説嗰張黎,我有我想整
唔使整㗎之前買佢本小說送㗎台灣正式授權嗰本譯本
喺無印買個框就good fit
sor可能我問得唔清楚
我係指呢隻
信和會唔會有
1前排有再販
2嘅話carousell/cd warehouse 都有現貨賣
Ikura咁唱法對喉嚨既負荷都真係好大架
聽到佢chur咁多首都心痛 特別係Encore
早幾日日馬仲見到有5000羊現貨, 點知一陣就無咗, 我都同ching一樣搵緊, 而家日馬最平都7000羊
你嗰個玻璃咁嘅點整呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞