【小說音樂化】YOASOBI 討論區(12) Have A Nice Day

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

邊個第 1、2 位?
真係好想佢地出迷你燈牌擺設
係都出應援棒先啦 演唱會可以中央控制支棒,唱三原色個陣全場實好靚
Ikura: Su Ge

Billboard Japan Hot 100 of the Year 2021 Top 10

1. Dry Flower / Yuuri
2. Dynamite / BTS

3. Yoru Ni Kakeru / YOASOBI
4. Homura / LiSA
5. Kaibutsu / YOASOBI
6. Butter / BTS
7. Usse-wa / Ado
8. Gunjo / YOASOBI
9. Niji / Masaki Suda
10. Kaikai Kitan / Eve
勁!
不過咁睇 2020 年既歌仲 HIT 到而家
今年可以 jpop 話冇乜收穫 (除 YOASOBI)

我講呢個
其實都唔係 干花係今年突然爆紅之後冇落過榜 同埋其他都紅果班好多下半年先出歌

(當然Yoasobi太強都係原因之一
d人估係醜聞影響
如果NHK班老seafood係𥄫取咗舊年教訓嘅話,咁九成應該係
有冇人覺得 Ikura live 明顯又進步左?
佢地咁落去真係變 JPOP 霸權
佢啲歌係好聽 但就係個渣男囉
真係敗形象
https://twitter.com/tbs_awards/status/1474560535412756486?s=21

又有live 30/12唱怪物、優しい彗星同もしも命が描けたら
不過造型依都係咁
造型師點解咁玩ikura 今次仲要搞到佢好肥咁
雪人妹妹feel

我個人覺得幾可愛
無follow開佢
佢發生咩事?
好想知大家最鍾意佢哋邊首,我真係好撚鍾意あの夢をなぞって,但係好似冇乜人咁提起呢首
琴晚返工o岩o岩先睇返ms
幾田bb唱歌真係好撚屈呀點解我老婆咁撚勁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞