美情報指俄國最快明年初揮師17萬入侵烏克蘭

137 回覆
54 Like 1 Dislike
阿富汗撤兵柒左一鑊

烏克蘭再柒嘅話

民主黨中期選舉唔洗玩
打手無寸鐵就夠膽
真係有機會會死你睇佢哋仲有冇咁惡
就算柒完兩鑊 最後左膠都係揀返廢Joe
前蘇維埃國家自己打都唔關美國事啦
如果係就地球行緊啟示錄第四印。
識條俄妹,你就明俄羅斯“笑面”嘅文化。

普京對烏克蘭同支那睇法一早已經定案。
俄羅斯人覺得無啦啦笑=白痴,所以普京未必“真打”烏克蘭,相信只係確保克米利亞受到控制。

至於對支那根本就係恥笑,同反清復明一樣
屌你唔識中文wor?
這是正式錄用的軍隊呀
中國有冇17萬軍係福建
08 年北京奧運俄羅斯打格魯吉亞
到 22 年俄羅斯或會打烏克蘭...

俄佬都幾睇唔起支那呢個契弟
你啱
請埋啲廢柴演說

拜登邀請羅冠聰出席「美國民主峰會」 將向各國領袖發表演說
https://lih.kg/2796838
唔係話搵羅冠聰演講唔好但係冇實際動作,單靠正義論述係打唔倒邪惡政權

同納粹德國打仗係用軍隊唔係演講
應該係冬奧期間進攻烏克蘭
講完又講,無數次。
當年克里米亞話打就打
仲有本身嗰度已經有親俄反俄民兵互打 烏克蘭一直都想要NATO 介入
去俄羅斯旅行嘅話黑口黑面就得,你微笑佢哋會覺得你侮辱佢.其實克里米亞一早就受控咗!
其實未完全控制,只係大家收埋暗地裡做野
當地人交緊稅畀俄羅斯政府我就當佢控制咗㗎喇,況且烏雞都唔敢反攻入去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞