美情報指俄國最快明年初揮師17萬入侵烏克蘭

137 回覆
54 Like 1 Dislike
係葉利欽柒姐
普京一上任即收左車臣皮
其實唔係架

即使俄打烏 普京都知敗登唔敢還手

係郁手就依家 唔通等阿侵上返台咩 普京呢個時間點絕對明智 尤其佢考慮埋敗登想息事寧人果個軟弱性格 仲有敗登判斷力低下 仲有佢想集中國內打擊保守派果個願望
你太睇小華人劣根性 有機會比人還擊既只會簡別人先上 當敵人無還擊之力先會一湧而上

中國人打架=訓低左先係打架既開始
唔好傻 車臣出左個25仔姐 但仲反抗緊 生緊仔練緊兵
拜登會同你講

我估啦 經過video call之後creepy joe會係威係勢咁話普京應承咗佢啲乜 大量左膠打j thanks mr president
然後過多一兩個月俄佬就出兵打柒佢老母臭化
條友喺國內仲狼過普京,如果有日普京唔喺道咁俄羅斯聯邦可能就會解體.
好似依家北泡個情況,睇黎都幾大機會打
賭? 波蘭個邊同蘇聯簽晒約瓜分㗎

德軍個策略根本就想先守住西線採取防守狀態然後盡快同蘇聯搞掂波蘭,點知守都唔洗守因為英法一啲舉動都冇
係 拜登一上台即刻入侵克里米亞
條友得唔到車臣民心
支那有百萬軍隊 又贏俄佬
上次偷雞克里米亞介入左未?仲打飛機。
人地點解一定要佔領埋烏東,你講得出再討論啦
仆街
北約一啲行動都無?
無左烏下個到你喎
意大利都唔駛打,
而且"先歐後亞"
其實只主打一線。
幾耐無睇新聞,中國已測試全球打擊成功。
人地中國導彈由南極繞打上去打美國都得,
薩得在中國東邊部署已無意義
羅刹鬼即管笑
一出兵烏克蘭我地皇上準備好拎返海參崴
共軍肯打就已經夠
班友同家吓啲香港皇軍一樣
好多油水搵
少爺兵就一定係
但你要策反佢就好難
佢哋本身都要聽上級order先維繫到既得利益

你反而掉返轉問返有幾多台仔肯打好過
中共應該唔想烏克蘭落入俄爸度 俄爸有啲軍備唔賣中共 佢要靠烏克蘭
法國嗰陣有40個師可以打德國,而德軍主力同機械化部隊去晒東線你守條鐵?

其次法國其實唔係完全冇郁,佢喺邊境打到德國仆街,只係膠層玩膠停止進一步行動咁解
軍用股
俄佬出兵過幾多次呀,你估好似佢契細佬咁柒咩
敗燈:hey,I can‘t stand up!I poo in my pants!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞