[認知作戰] 為何鄧炳強強調「黑警從未入中大」?因為港共想重用「遲到39分鐘」偽議題掩飾「攻打大學」呢個更大既歷史罪行

393 回覆
568 Like 18 Dislike
大家看片,一清二楚
推推推
push
咁我就唔係好明,如果你認為樓豬唔係黃世澤
點解你唔去其他抗爭相關post呼籲人聲討黃世澤
而係每次都係入樓豬啲post呼籲佢聲討黃世澤?

手足被人欺負當然關所有香港人事
但每個人都有權決定佢自己響呢件事上面嘅參與程度

就算你係講一啲更大義懍然嘅嘢,例如叫人唔好忘記721
如果你響一個講者演講緊其他題目時每講完一句就嗌一次唔好忘記721,都同樣係構成滋擾架喎
因為我好欣賞樓主追擊熱狗狙擊容樂其嗰種狙擊方法,如果樓主可以用佢嗰種方法為邱文勁手足爭取公義嘅話我認為樓主作出貢獻會畀本人大好多

我係因為欣賞樓主嘅論述方式所以先為樓主提供證據希望佢拔刀相助
寫咁多講咁多做乜?

你出 POST 抹黑既惡劣程度同你呢段睇落好高尚既 statement 根本完全唔 match,我 google 完你發言紀錄屈左幾多次我 (係我,唔係 martin oei)?根本你寫既野同事實 (你行為同 POST 紀錄) 就完全不符

乜野叫岩?睇唔到你行為本身有幾岩,其身不正何以正人?

我一直有提認知作戰呢個論點,從來唔覺得清五毛、熱狗、PR、認知作戰有乜錯,佢誤傷隊友係事實,on9 鬥氣亦係事實,但我一早比個方案黃世澤應該分翻真心膠同五毛唔好誤傷,佢聽唔聽係佢自己問題。

但民族存亡危難當前,就去浪費時間理 on9 野,你既大義原來只係重新挑起互相仇恨??同埋 #1 大大件正經野就完全唔理 (你留言一絲都無 care 過),入黎完全 off-topic 走去放大 d on9 野?

你咁有大志出多 N 個 thread 屌共狗就真係有資格出上面段 statement,否則唔好意思,一句到尾就係垃圾私怨上腦,一係真心膠做左傻仔,一係五毛抹黑。

我同椰子一樣,on9 野唔想理,唔好浪費我時間,講完。

P.S. 其實我唔歡迎無謂留言,可惜連登無得揀乜人可以留,你呢類千字文金剛棒破壞排版阻礙討論,你同「警察都有老豆老母」、「中共座上客」點解咁有默契??
乜劉正同葉鍵濠未死全家

我黃世澤戶口就一個,就係呢個

交加街38號唔係我嚟

連尼住,你幾時鏟清熱狗,定你自己都係共狗
同埋你都係,熱狗係白蟻係唔會被清,唔好存在幻想,你要攻擊佢地唔該你 buildup 好你論述先

你本身唔係無論述基礎 (「論述」賦予「行動」意義),而係政論界轉左 youtuber 之後論述太碎片化 (搵唔到、無紀錄、難引用),形成左對家好容易捉住你既「行動」/「行動上既錯失」去推翻你,甚至否定你個人

你成日講司徒華、李登輝、板本龍馬,唔該你睇下《船中八策》原文,八策係重要,但八策下面寫乜去論述點解八策係當務之急更加重要
呢樣嘢我好贊同你,我認為對付熱狗嘅方法係邊緣化無視佢哋,簡單啲嚟講block咗佢之後唔需要理佢就得

因為難聽啲講佢哋已經係一班除咗喺網上冷嘲熱諷搞破壞毫無作用嘅團體,佢哋同共產黨唔同嘅係佢哋更加可悲,實權都冇

所以對付熱狗最好嘅方法就係唔好引用佢哋啲文唔好回覆佢哋唔好理佢哋,因為一個attention seeker冇人care就係最大嘅懲罰,反而成日提起佢哋只係益咗佢哋
我不嬲唔認同 block,連登係開天窗既大眾媒介,你 block 只係你視線睇唔到,但佢繼續留言會一路潛而默化咁影響其它人,所以論述層面既對抗同擊倒先係唯一出路

仲有你唔好扮野啦,你既行為你估我唔知你邊路? 你之前同「警察都有老豆老母」抹黑我個 POST 我有紀錄

連登呢兩個post拍埋一齊,真係雙映成趣
https://lih.kg/2776581

唔好扮野啦仆街
屌你老母中共雜種,屌埋你隻屈毛撚
垃圾鳩帝又黎,扮乜撚正義呀?屌共產黨又唔見你地出聲,成日拎件根本唔關我事既 on9 事入黎 SPIN 阻礙討論

屌你老母共產黨雜種,屌埋你隻爛牙狗屈手足係五毛唔係認知作戰?
我幾時屈過,依家係你屈我
世柒又精神分裂同自己講嘢
幾時幫埋自己洗牙
找返口罩條數未呀冚家鏟

幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞