[認知作戰] 為何鄧炳強強調「黑警從未入中大」?因為港共想重用「遲到39分鐘」偽議題掩飾「攻打大學」呢個更大既歷史罪行

393 回覆
568 Like 18 Dislike
椰子士多都轉咗手畀同路人,椰子點算
變相承認有非香港警察武裝分子殺入校園
幫推
未敢忘記......
再幫推
再幫推
樓主好得意,係咪荷蘭叻上身?
可以寫文反對食屎狗共產黨篡改歷史就呼天搶地,但係見到有勇武義士手足比人陷害就扮睇唔到

偽善都仆街
睇唔到,我唔知,我唔清楚,你係五毛熱狗

黃版荷蘭叻

睇死轉個頭屈埋我係熱狗或者老婆係黑警嘅劉正
椰子畀咗50歐世柒大師未
手咩足啫
世柒姓柒㗎
其實都係語言偽術,耍無賴
你唔知我不嬲唔回應五毛架咩?

你真係關心椰子咩?

我淨係睇到你拎椰子出黎抽水

再加埋我根本唔係 Martin Oei,關我 9 事

你屌之前不如話比我知關我交加街本人乜事

仲有講多樣野,原來攻擊我係重要過我 #1 寫乜

既然你同「我中三架」仲有「牙牙牙牙清」咁高尚

又唔見你出文屌下中共支共

只會顯得你地係垃圾私怨炸傻仔

以上只講一次,唔會再覆垃圾留言
我諗你搞錯咗,我由頭到尾冇話過你黃世澤喎

呢件事點解會唔關你事呀?你諗下熱狗同埋陳雲黨仲有劉正容樂其破壞香港抗爭陣營,我哋應該將佢哋嘅惡行公諸於世警誡世人,咁同樣地而家黃世澤傷害手足我哋將佢嘅惡行公諸於世,唔係一樣咩?

三歲細路仔都明嘅道理喎,熱狗仆街我哋追擊佢,中國共產黨係仆街我哋追擊佢,容樂其喺仆街我哋追擊佢,咁同樣地黃世澤做仆街嘢點解唔可以追擊?

你話椰子是無辜的呢單嘢關你乜嘢事?
呢個問題問得好,如果手足畀人欺負都唔關你事咁熱狗關你咩事?中共關你乜嘢事?

同埋我想講呢你最尾嗰樣嘅思想就係中國臭蟲論,你話我又唔見我批評共產黨,其實我個留言一開始已經講咗共產黨同埋港共政權篡改歷史正冚家剷,其實我係有狙擊共產黨有狙擊黑警有狙擊藍絲有狙擊熱狗有狙擊班網絡網軍同時亦有狙擊黃世澤

我批評並唔係批評個人,我係基於佢哋嘅行為,以客觀嘅證據,因為佢哋嘅行為對香港抗爭者造成威脅破壞所以先提出嚟

如果一個手足坐緊監,畀人話係五毛呢件事唔關你事嘅話,咁共產黨叫黑警開槍打學生都同你冇關㗎?你又唔係中槍個學生

如果椰子是無辜的畀人陷害唔關你事嘅話,咁元朗721你冇份畀人打,關你乜嘢事?

如果一個手足勇武抗爭為香港人犧牲搞到要坐45個月結果因為私人恩怨俾人侮辱呢件事你唔為佢挺身而出,咁我想問你點解要為香港人挺身而出?佢哋又關你咩事呢?

等於黃世澤畀人公開地址我個人極致譴責,絕對反對用網絡恐嚇或者公開個人資料去攻擊他人,我喺度作出嚴厲嘅批評認為公開黃世澤個人資料係唔啱咪做法,我對事不對人我唔會因為黃世侄俾人公開資料就話係啱

所以我用客觀事情指控黃世澤,指控共產黨,指控熱狗,因為佢哋做錯事

同時黃世澤畀人公開地址我亦有出聲話呢樣嘢係唔啱,反對網絡公開資料反對恐嚇

所以我批評曬所有唔啱嘅人我有資格出聲喎

用返你嘅邏輯,你問我點解批評黃世澤唔批評共產黨,我答你我兩個都有批評,我連熱狗容樂其同埋中大樓症都有批評

咁我調返轉用返你嘅邏輯問返你點解你淨係批評共產黨同埋熱狗但係對黃世澤做嘅嘢就視而不見呢?

你話你唔係黃世澤我梗係信啦,咁而家佢做壞事我喺度公開曬證據,證明佢的確係傷害手足係咪同中國共產黨冇分別,所以我公開譴責有咩問題呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞