[認知作戰] 為何鄧炳強強調「黑警從未入中大」?因為港共想重用「遲到39分鐘」偽議題掩飾「攻打大學」呢個更大既歷史罪行

393 回覆
568 Like 18 Dislike
感謝提供資訊, 你講開, 我有 D都聽講
有D要小心
例如肯特州立大學槍擊案,經常會被五毛利用,話咩美國都鎮壓學生之類
又或者東大,因為係全共鬥搞嘅,所以反共反上腦嘅人會拍曬手掌支持
其實當權者武裝鎮壓學生,放係何時何地,都值得出聲屌

當然如果搞到好似毛澤東咁,支持清華大學學生整土製坦克打內戰,又係另一回事
明白. 感謝提醒
同中共一樣改歷史
講一百次就係真
即係中共金融風暴救港咁

好1984
抗爭後時代反抗勢力處於弱勢,就係共匪乘虛而入嘅時候,而家進化咗用好多手段先獲取您信任然後再瓦解抗爭

近排多咗好假消息、假新聞或者喺網絡顛倒是非,嘗試改寫歷史抹黑香港抗爭者

同時重要搵班偽黃絲kol動用大量小粉紅、五毛去抹黑手足,常見手法就係喺網上發表假消息㗎歷史或者用龐大嘅網台力量去老屈一啲坐緊監嘅抗爭手足係鬼,嘗試分化抗爭者同埋在囚手足之間嘅聯繫,將一班坐緊監嘅手足逼到死為止

最出名例子就係喺機場打狗救手足最尾俾人判暴動要坐45個月嘅手足-邱文勁先生(連登網名椰子是無辜的)

邱文勁義士被人誣捏係五毛、收共產黨錢做嘢,呢個幫中共陷害手足嘅仆街非常陰險,靜雞雞將手足邱文勁撈埋五毛一齊講,人格謀殺坐監義士,目的就係想分化香港人同埋坐緊監嘅真手足

有圖為證

邱文勁先生於今年3月被判刑45個月,鐵一般嘅事實,陷害手足嘅仆街喺4月依然拒絕道歉繼續人格謀殺邱文勁係鬼

呢個中共間諜仲要學埋共匪喺維基、YouTube 、facebook篡改歷史,刪除證據嘅惡行,同死黑警一樣篡改歷史,721白衣黑社會變好人、警察冇入過中大、19年冇死過人;同一時間邱文勁先生facebook admin為邱文勁先生被誣捏為五毛、鬼、收共產黨錢等言論作出澄清,結果被中共打手report導致刪除facebook證據,目的就係令真相石沉大海,繼續迫害手足

本身邱文勁先生facebook admin作出回應

結果被中共濫用report改寫歷史刪除證據,好人變壞人,令在囚義士澄清回應嘅唯一方法都要徹底打壓

所以而家香港人面對緊嘅唔單只係中共、港共;而家網絡上仲充斥咗好多平時扮黃,關鍵時刻用陰險手段陷害手足、在囚義士嘅食屎狗;大家要小心提防,觀察下邊啲係人邊啲係鬼,唔好個個話自己係黃就盲信
堅持真相
海外手足無諗住返黎要不停share 片
黑警毅進仔 考唔入 中大
用催淚彈、橡膠子彈攻 入 香港中文大學

鐵 證 如 山
冇入?當日朝早先入咗去拉咗幾個
咁快有幾隻黑警五毛負評

mon po 狗全家不得好死,永世為奴

push
10.黑警死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞