梁祖堯你條撚樣同我入黎

202 回覆
3308 Like 45 Dislike
賽制係仆街但咁多人屌係因為條撚樣太過自大同自私,永遠有問題都係人地錯,出左事就左瀨右瀨
如果真實係平凡撚

點睇
明明宣傳都係 sell
青春活力跳唱女團
https://youtu.be/2thpVqZsKHA

佢教d組員
扮阿婆 扮男人 扮師奶
做話劇表演
唱歌果幾個比佢教完都冇進步過
屌,作曲嗰件又係嗰條撚屌
換下人得唔得?
Mv幾正啲女幾青春都無用
首歌貢垃圾
搵人提下153
你柒少陣啦
岩呀..係要小
round round都係笑笑口咁話「其實佢好好㗎」「其實我都好鐘意佢」真係好撚嘔心

屌 咁鐘意就努力啲幫佢地蠃啦下下淨係識叫人做番自己 玩感動玩煽情 全部都係drama但係有啲連自己組員都carry唔到 搞到原本有嘅優點都冇哂

最on9係Liu哥本來係死亡名單入面 自己組嬴左救番自己 最後都要比人foul Sica mvp又要比人feel

覺得係祖妖帶頭唔尊重班女嘅努力 如果本身已經定左要保送咩人 咁場比賽有咩意思?真係當show??
好有莊子feel
好似有潛力嘅Ash咖喱

真係唔好俾我係街撞到佢 我驚我忍唔住打柒佢
做自己 又話改變唔到佢所以要foul (咖哩)

真係唔知佢咩準則
最頂唔順就係加drama
扮呀媽係好笑
好彩班評判都知選緊團
其實佢出少句聲當幫幫忙 集集睇到燥底
真係戥牙醫慘 要坐佢隔離 聽佢鳩噏
每次睇到A組表演好睇 就係咁講:係真係好睇嘅 好睇嘅(噏頭)
睇到自己隊炒車:要睇評判口味囉
係咪因為有牙醫同佢做對比 所以先顯到佢咁撚柒呢?

成日死雞撐飯蓋 又話有幫佢哋搵唱歌老師/剪輯問題乜乜柒柒
Alice唱到咁都唔撚foul
當初又話唔會比karen rap
經常性自己講啲野推翻自己
牙醫都會話自己無能教唔到佢地

重點係A1狼人殺都有啲drama 元素,睇吓人地幾成功先啦,指定歌曲會改到啱佢地自己唱,你喺嗰邊就係咁掘,掘「真實嘅自己」
有KB
宗旨始終係女團
東東成個mk版angelababy咁,
女團拍下硬照廣告都賺到笑
屌你個閪 條傻鳩1 round癲過1 round
除咗開頭三個評判質比你哋硬食
之後復活失控一次
唱歌編排突出唔到Ash結果枉死
話為學業foul 燒賣
又foul 返啲自己復活嘅垃圾 等於一開始浪費復活機會
放咖喱入死亡名單
同你贏咗2局嘅每組foul 2個 話知你表現好 我係私怨 係要保方 Liu哥Sica慘死
屌你啦蛆蟯
無人叫你地睇viu
請支持韓國節目
所以佢咪叫完人扮男人之後foul 9哂啲人
佢人格真係好有問題 私心想要人就扼殺哂燒賣同Sica嘅可能性 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞