梁祖堯你條撚樣同我入黎

202 回覆
3308 Like 45 Dislike
點解全世界屌你呀?又唔見牙醫比人屌?
牙醫60 40分組都係有諗過度過去做
又例如比day試完可愛路線 再試性感路線
candy 試完演技嘅《烏托邦 》又做個輕鬆活潑嘅《我好得閒》
有計劃去做 幫到佢哋嘗試唔同有用嘅嘢

唔係似梁祖堯咁自由分組cls 返學group project咩
好喇之後又乜都加做戲 屌你真係全民做戲
扮呀婆 炒車 扮男人 屌你有冇病?
係咪唔柒可以正正經經去唱歌跳舞
再講你質支娟比牙醫 揀四十路大媽復活 foul垃圾Dru喺度發脾氣閪面 on99 啲私心重撚到
睇返近日牙醫嘅訪問 牙醫當時有提過不如復活Yanny 不過剪走咗 你講到咁和平咁fd 最後你咪又係私心揀個大媽 咪撚再扮咩公平公正啦
復活啲三尖八角嘅入去之後咪又輸 之後又死返出去
你一早復活啲正常人可能都有得打下 而家下下比人屌打 跟你組嘅真係陰鳩公 好似有潛力嘅Ash咖喱呢啲咪又係因為你嘅無能/無眼光而死

仲有 最撚扯火嘅係 你憑乜嘢代表燒賣講擔心佢學業所以foul?你都白鳩痴 人哋一心有目標努力去追夢 你連機會都唔比人 唔係因為佢能力差 係話你擔心人哋學業 發神經
屌你老母自以為是不知所謂 唔該唔好再害人啦
典解仲有人認真回
樓主前年被人起左底
重度色狗
屋企人都睇唔過眼
送咗佢去美國 廢事見到眼冤
佢而家收咗美國佬錢
日撚日開post 咸濕韓國未成年idol
仲有人倍佢
大家留意吓,今輪on list嘅都係有主見嘅人

基本上劇場人共通點都係好鍾意去「睇人」,覺得自己可以睇得穿每個學員所謂「真實」嗰面,然後佢就係嘗試去打散你成個人,搵你「真實」嗰面出嚟

但所謂「真實」嗰面,好多時只係佢哋虛構出嚟,佢哋「覺得」你係咁樣,你一唔受佢嗰套,有自己意志,佢哋就會將你標籤為「好多包裝」、「唔肯接受真正嘅自己」等等

因為本人都係行內人,而家大家見過嘅新演員,我好多都有cast過,親眼見住無數大好年輕演員越學越冇咗自己,越練越退步

屌你老母梁祖堯
梁祖堯呢種人生導師騙子最鐘意開口埋口叫人做返真實嘅自己

即係你「真實」嗰面係存在嘅,但你永遠唔會觸及到,因為到你嘗試去詮釋「真實」,一定有個象徵化同符號化嘅過程,喺呢個過程入面個「真」已經扭曲咗,但劇場佬不停要你搵,其實你越搵就越唔知咩係「真正嘅自己」,越唔知就越去搵,到最後結果正正就係無咗自己

所以點解大家見好多劇場人(eg︰KP、祖堯)so far都會有不期然覺得有種假,因為其實佢哋都係演緊一個自己覺得嘅「真正嘅自己」,唔知大家明唔明
條撚樣根本就唔識教
我唔質疑佢做舞台劇嘅功力
但係自己做得叻唔代表識得睇人識得教人
條撚樣呢一點冇自知之明
晒個位比自己個friend
比佢表演下增加曝光

公私不分最仆街
梁祖堯起身未
條友最撚虛偽
屌佢老母就啱
佢根本唔夠時間訓練佢地
本身又要拍空肚 仲有過埋夜
呢段時間自己兩個舞台劇 回憶的香港同喪屍 又要排又有admin 野
又鬼咁多廣告/嘉賓要拍

你忙唔緊要 唔係你專長你可以搵人幫手
alfred 都搵小巧 你搵返二汶都好丫 一味靠drama
對B 組真係唔公平
明!造星前都覺得佢好假!
由佢復活40路大媽開始佢成Team搞到走火入魔
屌 樓主解釋得好好
唔單止演技,藝術上個「真」,尋找,認知讀解,再到表現返出黎根本係大師級先做到。
KP係咪彭秀慧,由29+1先知呢個人,一睇就覺得佢好撚嘔心,梁祖堯就一路覺得佢好虛假
所以好怕 apa 人...
古靈精怪咁
白卡祖 唔會聽你講㗎 識聽人意見就唔會白卡啦
成撚日眾人皆醉佢獨醒咁
輸親都話口味問題 講野又自打嘴巴 屌你老母呀~
呢個係女團呀 唔係你個啲濕鳩馬戲團
幫幫手 收皮啦 好嗎~
V梁祖堯呢啲垃圾,喺ViuTV算台柱
咁燥做乜,人地都拍到10強
笑咗
以前接觸過個有玩舞台劇嘅同學
真係似樓主講個種成日要揾真實嘅自己

屌你咪又係想紅
搞咁撚多嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞