[NS] Monster Hunter Rise (86) 居然仲有新post開

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
最低要求配置係gt 1030
開低畫質30fps應該無問題
Pc有特價再考慮 ns 版都封緊塵 係睇dlc 會加幾多野
不過都預左呢集真係搵笨柒多
咁同ns有咩分別
Q:去年的TGA上公開了《曙光》的新視頻。有關視頻內出現的新怪物,有沒有什麼新的資訊呢?
A:PV中出現的新怪物是名為“冰狼龍”的怪物,它將是第一個出現在“曙光”中的怪物。然而,我們在視頻中展示的並不是這個怪物的全部內容,但還是希望你能期待冰狼龍,因為它會以意想不到的方式追捕獵人。
第一隻見既姐係又係冰魚猛牛果類低rank怪?

Q:《崛起》本篇略顯單薄的內容,曾引發部分玩家的不滿,《曙光》的更新計劃是否更加豐富?
A:在《怪物獵人崛起:曙光》中,我們正在努力開發更多好玩的內容。我們準備復活以前系列的怪物,動作元素,添加新的畢業玩法等,所以請期待未來的更新。
你知道rise衰endgame就好

鄰國訪問https://www.gamersky.com/news/202201/1451670.shtml
復活舊玩法係咪即係有飛翔爪
應該係交換技第三招姐
Rise都無制出到糞爪
應該文本問題, 復活係指舊怪, 動作就新加 (新蟲技新交換技之類
糞爪不了
加勇氣風格落去會好啲
唔知今晚定聽朝有得玩
次次steam個日子都要去到當日晏就打後先有得玩
尋晚試左demo, default setting 都算流暢, 咁實好過 ns, 不過無大驚喜, 等減價至算
我都試過 demo, 一 load game 已經好 lag, 去到 setting -> display 出埋 error
loading嗰時會食晒效能
咁又反而無呢個問題, 一切都好順 ...
只係唔太識搞手掣 d 掣....
個post開始多人
要用番steam黎逐個掣對調

唔知佢正式版fix番陀螺儀個bug未
師兄用緊咩 display card ?
正式版唔會都係咁掛
咪係 1050ti + 10袋i5 ...
無錢買勁咭
我都用緊10袋i5 , 上年賣左張 1650 super 出去~
用返張 1050 old display card, 前幾日買左張新 display card
呢隻閪GAME駛鬼勁卡
Steam好似唔係今晚12:00
有人除左兩姊妹件衫未
會唔會朝早8點?
推出日期 1 月 13 日
此遊戲將大約於 6 小時 後解鎖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞