[NS] Monster Hunter Rise (86) 居然仲有新post開

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
啱啱係mhw 轉黎mhr, 有玩太刀 充能斧 劍斧 雙刀 片手劍 操蟲棍

太刀改到靈活左勁多 好玩左
充能斧(盾斧) 好似e家剩係打蟲防超解 悶左

想問我玩既武器入面仲有冇改得好玩左既武
NS識架妹用
steam等特價入
撚住NS先
NS玩到放左係到啦
片手昇龍拳都幾好玩
睇到1999 邊個係”原本”個搜任function? 你意思係mhw用龍嚟做搜尋集會所個function?
體會到咩叫無限粉塵
充能斧用開跳解
跳解係咪冇咁悶
上網睇d 教學片 正常盾突接超解好似高攻d

mhw 好鍾意玩盾斧 mhr 改到電鋸變左收武收皮 gp 作用又比蟲盾完爆
今巴試下先。 mhw 果陣嫌jr 太難中冇練落去
今代唔依賴jr 盾流爆彈升龍為主
蟲棍畀狗玩
跳解玩落正啲 機動性高 仲可以玩跨欄
應該唔夠蟲盾好用 但有GP洗乜蟲盾
房咩密碼
以為昇龍拳係jr, 睇黎有新技 玩多陣去yt 睇下先
我mhw 到後期主玩蟲棍, 飛黎飛去好撚型, 地棍平穩輸出,收招快,熟隻怪既話玩飛天插 萬金油武器
我一開波都係gp電鋸, 但電鋸收刀冇左玩唔到。 之後試用蟲盾超解, 個調整角度大到仆街, 防禦時間又長 接超解又快, 今日用緊佢黎安全磨上位任 不過感覺比太刀dps 差勁多
同埋真係好撚悶
仲有佢三角接長圓形好似冇撚左, 唔比接,痴鳩線
iceborne招跳起R2咁勁, 打炎妃又可以玩空中, 地棍個輸出都唔錯
但係rise就廢到笑, 咁多武器加招翔蟲counter, 加上今集有啲怪嘅動作都唔知點避, 特別係隻泥翁, 瘋狂自轉
跳起避開之後接超解
潮流興刀仔鋸大樹 蟲棍而家都要玩真蓄
sor我亂set入人場咋
我夜晚再玩
唔撚係掛, 改到咁 係咪即係唔洗試
未玩之前仲諗住今集比個名份電鋸, 點知係斬撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞