[NS] Monster Hunter Rise (86) 居然仲有新post開

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有興趣整mod既巴打可以睇下呢個
https://www.patreon.com/posts/61494810
想問下pc依個版本屬性連射最勁係未百龍弓
PC 水沒林60FPS UP
明明Dup石仔都唔係好耐啫
強化件防具都要5萬幾
大佬我仲要係咩武都玩
錢就算正常咁刷幾十萬都係跑兩轉好快啫..
諗起switch 版
要砌套地質學 一見水沒林礦物增殖就帶隻狗做礦工
冇謂嘢就mod喇 打住嚟farm都仲叫玩緊隻game 搞到變 animal crossing就隻 game 玩你
switch明明係賣雷蟲料
想問下抽護石有冇咩秘技
抽黎抽去都唔到靚野
用秘技咪有靚野
你答左自己啦
skip countdown個mod幾正
一個鐘已經打到村3
搭埋slowmo mod仲正
鏡頭都唔駛轉like都唔駛俾即走
火山掘幾轉礦D錢都洗唔哂啦....
打到G4最後一個任,仲著緊套合金裝
完全唔識點配好,成幾百套裝睇死人
我太刀狗係下位豬狗-下位上位G位火龍鐮蟹混裝-螳螂-銀火-銀火祖龍混裝
銀祖銀祖銀+鎧裂太刀畢業

配裝可以用配裝器
https://mhxx.wiki-db.com/sim/#skills=%E8%B6%85%E4%BC%9A%E5%BF%83%2C%E6%A5%AD%E7%89%A9%2C%E8%A6%8B%E5%88%87%E3%82%8A%2B3%2C%E6%8C%91%E6%88%A6%E8%80%85%2B2&s=1&e=1&v=10&g=13&w=%E6%AD%A6%E5%99%A8%E3%82%B9%E3%83%AD2&ws=&d=0&rf=-100&rw=-100&rt=-100&ri=-100&rd=-100&l=200

或者直接YouTube搵班TA大佬參考
Thanks
玩中文版好少資料參考,大部份網頁都係日文同英文
個外觀系統先係地獄
我見可以將兩件裝合成 其實有乜用
咪就係外觀幻化
譬如你想要銀火外觀 首先你要整咗銀火防具先 然後決定套外觀跟死邊套裝(合成)
如果換裝想繼續有銀火外觀 一係拆完再合過 一係整多套銀火合落去
哦原來即係外觀裝備,我mhr先入坑,好多舊設定唔識,唔該晒
忍唔到手 買左來玩4k60真係好正
準備輕弩開荒刷護石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞