[慘敗大腸] NBA金州勇士球迷討論區(32) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
真心唔明出2號做咩野 又唔係勁 放翻佢落發展聯盟啦
出GP II仲好啦 防守又好又可以打士氣波帶起成隊
其實今場係自己隊波打得柒
下場應該會打得好啲
輸俾太陽都無嘢好講
唔通你哋覺得成季淨係輸兩場咩
今日戰犯綠咖哩
2nd team + poole已經成場幫手咬住比分
點解最後收局出黎打得仲差
星期六醒定啲啊
不如死守綠葉 斷左cp3 啲串連佢
Crowder shamet 點解可以wide open 3到咁
宜家多左人射到佢就完全唔諗住射 變到廢鳩咁
冇人控波
冇睇波?
你睇下佢open look射成點 偏到離撚晒譜
勇士今日柒到咁大部分都咬得住個比分,下場正常翻啲有得贏既
而家2nd unit: Gp2 Opj Jta Bxxxca Iggy得opj射波 其他一係唔準一係不射 唯有等Klay返嚟
佢第三節on9到噴血
無謂TO、進攻唔睇鐘,呢啲關大腸防守策略撚事
出左先12分鐘就五六個TO,戰術大師仲唔撚收人
大家唔洗咁灰
今場Curry明顯狀態極差
但都係輸8分
作客輸少少算係咁
cp3 中距射撚爆你啦
調返轉啊? 廢鳩鳩傳5to JTA一樣
手感係射波超失準 可以射唔入 但係你見佢又air又比人block幾球就知抵屌啦
下場to少過十五個ok?
呢到啲人慣咗輸波就死全家咁款
應該係王朝後遺症
直頭算少啦
激烈討論完就算,大家都係支持隊波就得

邊到跌低邊到起返身囉,冇人贏足82場掛?輸俾隊大熱冇問題,今場係打得柒但起碼真係堅持到最後一分鐘先吖,贏常規賽但輸PO都係冇用,我地要吸收失敗先可以不斷進步,夢醒了,係時候繼續努力進逐冠軍🏆

我勇
👍🏻
冇錯,已經預咗近呢幾日勇同curry會變地底泥
GM條垃圾又準備有新片
最緊要到時PLAYOFF KO大腸就得
booker傷左? 做咩冇打既
今場好彩有porter poole gp2
其實係訊息係正面既
兩個主力柒都係10分內 (雖然對面少書人)
證明防守好bench夠深
不過我諗to呢個問題一世都唔會解決到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞