破產人士每月洗費全記錄,第一期1/48

539 回覆
486 Like 30 Dislike
一定有,我無拖數都有咁既感覺,差二線財仔人俾追數果D真係唔敢想像
我無贏過大錢
識佢果時已經知我有賭波,唔知賭咁大,事實果時都唔係真係賭到好大,結婚前試過戒左兩年左右,儲左D錢就結婚,婚後一直有俾家用,越賭越輸越輸越借。
好多問題我不停重覆答,呢個問題係其中一個接近3萬呀。
關係就無點影響
我依家每月一出糧就拎晒出黎,3皮野放銀包好驚跌,同埋好撚大舊
要交水電費果個月留5000,果個月唔洗交就留4000,全部俾晒老婆,依家仲未傾生活費唔知每月要上繳幾多。
唔明
所以你見我狼3次外出食午餐,都係同小朋友一齊,唔可以食太貴囉
小朋友要買好多玩具,零食,上興趣班
我報左佢每月4000蚊,唔知批幾多
破產人邊有大時大節架,只可以平時慳D洗,大時大節食好少少咁,應該唔犯法既
難得有認真post,支持
嗯, 我只係諗到時細路仔過聖誕又有額外洗一筆,農曆新年到時又要洗多筆,咁報生活費都好似唔容易報..
有無俾人淋過紅油
買讓球 大細 定角?
每注買幾多
draw咗幾多錢俾老婆
如果無老婆仔女 你會唔會考慮真係jump左佢算?

btw巴打加油
M記好多免費餐其實
三間銀行數,無拖數,呈請後無收到任何電話。
我果時買讓球,大細角球極少買,角球好似買過幾次
最大果注生命注$28000蚊好似,果時同老婆仔女行緊H&M, 東京綠茵好似對綠雞-0.5/1盤,80幾分鐘輸0:1,識形容當時感覺
我之前既post有講過類似既野,jump就可能唔敢,安眠藥+燒炭可能真係有機會
有次排左好多人成20分鐘先拎到個餐,果時我都有咁諗過應該好多人混水摸魚用各種方法去食免費餐,我唔做犯法野
上繳去邊度?
管理你四年既破產主任/外判主任,上繳俾佢,佢就會按照比例還俾你既債權人。
飲水啦
四年後又一條好漢, 可以照申請信用卡
撚有錢咩xx你老母
其實破產都幾屈
賭大最多都係破產
萬一賭贏 就財自 享受人生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞