|Switch機主討論(162)|

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
RING FIT始終係實驗作
就算強度30有D動作都係好易完成
難既動作就算15都已經好難
RING FIT追求強求30意義不大
登山式 平板支撐 高舉深蹲 船式
玩一次已經想關game
登山式個判定做得太嚴,強求22以上已經要踢上心口
平板更加唔係比運動初學者做
高舉深蹲個判定都應該再減少
反而D綠色瑜珈應該做多幾下
同埋RING FIT最ON9係D手技用既肌肉數量唔同,都要㩒到一樣力量一樣次數
呢方面真係做得好差
而家玩到第5關
堆高攻招都好hea咁
但係用番前面堆真係會攰既招又會打到訓係度都打唔死對面
係,後面D技係易好多,所以玩家一定會升運動強度
我真係唔明點解勁招係易做D
RING FIT好多野既平衡度都係做得差
想問世界遊戲大全51上網多唔多人玩?
打二手市場嘛
如果玩冒險模式, 打到200關以上既,
去到每關既最後大佬.
你會講晒粗口,小你老尾仲未打爆.
(當然你全部,係輕鬆動作另計)
我而家打第5關果4天王已經要買十幾杯菠菜汁狂隊
開頭係要係咁飲,後期100關已經不用點飲,
有埋回復技更加不用點飲,

不過開頭100關真係會覺得悶, 只得跑.
好似後期100關(唔多記得)
唔係只得跑, 有得飛, 有得用船,用車,滑行....
同埋battle齊晒動作.
會無咁悶.

呢個係做得最失敗=>應該10關之後就多D動作.
唔係得個跑字.
反而想跑多d,開始有獨木舟之後成日玩左半粒鐘都跑唔夠1km
初出唔係咁多模式選擇.
依家加左跑步模式, 音樂遊戲,...

內容係豐富.
同支那合作出Unite呀嗱
PKM+原神?騰訊新作《洛克王國手遊》
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1641801558.A.3ED.html
畫質好過真嘢
仲係20分鐘極限,再簡硬做落去寬深蹲完企番起身暈一暈
我做十幾分鐘,佢叫我休息就休息
(有以1個月1kg慢速地減咗10kg)
食埋168都係上上落落冇咩起息
想問下如果係eshop買牧場物語,係咪得日文版冇中文版?
EShop唔係有得睇對應咩語言
想問下 mario party superstar有冇得自己一個online同啲唔識既人玩?
可以 我youtube見過人咁做
唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞