|Switch機主討論(162)|

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
隻MELTY BLOOD仲乜事,o係香港好似消失哂(乜版都係...)
其實除左日本 仲有邊區用到香港信用卡
換風花雪月,xenoblade 1定metroid好,年頭換完xenoblade 2到依家都未換第2隻
分別可以玩幾耐同難度如何
個人鍾意開動作驚多過啲回合制但係因為smash鍾意貝教授多啲

聽人講xenoblade 1個故仔精彩啲,但係gameplay單調好多
風花雪月係咪要好多時間養人,如果同xb2比你會話邊個煩啲
metroid聽講係咪好難
正路換風花雪月
Xenoblade故事正過2,不過聽講出面街價唔洗兩舊換嚟唔抵
Metroid你有玩過惡魔城之類嘅好易適應,手殘嘅話係有一定難度,但呢類game唔會好長十粒鐘左右都爆到

講煩嘅話實係風花雪月,除咗打仗平時仲要喺座城入面周圍跑,同班學生social 媾女媾仔升能力,玩耐咗作業感好重
撚左3日健身環
由玩一關訓係度變到玩兩關訓係度
實體版3百幾都貴?
人地仲係Top Sale黎...
一日未出9,都唔洗旨意會大跌
二手game價都企得好硬呀!平新game幾十蚊 ,咁我不如買新game
係呀
一定唔買二手
啲人都係用收返嚟個價放出去
隻驚比N手人抽插過

上eshop買最好
其實買新玩完放出去都係蝕幾十蚊差唔多=免費玩game
分分鐘仲舔過
純分享

https://youtu.be/SXCVXONvmpo

呢隻oled bag好過官方果隻
香港有無得賣
其實點解ps4同switch 2手價差咁遠?
純粹switch多人玩d?
差幾十蚊,計埋運費交通
真係買全新好,二手始終都有損耗

不過又底玩,買完賣返出去都得
好簡單,老任一廠game好少大減價,反而Sony唔止減價,有時仲會推D game去PS plus免費
無減價對二手既需求自然會keep到,有需求個價自然硬D
你買第一手仲可以賺金幣
Ps4大部份都係狗都唔屌連fans boy自己都要急急腳爆機放番出去既垃圾驚
理財之刃
凶宅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞