|Switch機主討論(162)|

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
要你買隻game 先得
Xenoblade 正
實體唔會點減 係d RE-Master Game先會跌少少
想問下用手機係nintendo store買下載序號可唔可以攞嚟送俾人?定係一定用買嗰個acc先download到
有cs1.6
btw ign夠膽死將10/10排3十幾
開個ign post等人入嚟問BOTW有咩好玩唔識欣賞
見又有7日免費switch online體驗
但係咪要存號先?
但又唔見佢俾個存號嚟
有無巴打識
想問下switch有無好似ps4果d手機eshop app

可以睇下自己買過咩,有咩特價咁樣

佢個網頁好難睇
日版有
去日本個eshop買數位版遊戲啦!而家佢哋做特價,過千隻遊戲你揀,邊似香港呢邊咁少嘢買吖!
春!!!
如果整唔見左餅game帶
再買新 讀唔讀得返個舊save

Save 跟機㗎嘛,同埋 Save 應該會上咗 cloud (有 join NSO 的話),可以 down 番落嚟
荃灣 gameman
想問Switch個Docking係咪舊版新版通用㗎?
咁平?
咁抵屌
《Overcooked! 2 - Gourmet Edition》包含《Overcooked! 2》主遊戲和所有的可下載內容,將帶給玩家各種手忙腳亂的烹飪樂趣。

好似仲有個overcook 1 + 2 合集
見特價買左隻舊game(復活同盟) 但上網已經搵唔到好多資料
所以想係到問下少少野
復活同盟入面既反擊技 係睇機率出 定 會因為某一屬性點愈高愈易發動(如果係 係咩屬性點)定因為戰位/戰陣既影響?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞