有咸濕變態佬搭巴士扮訓抽短裙女水

1001 回覆
837 Like 87 Dislike
仲有個啲坐坐下巴士問你幾點然後借啲意撩你講野個啲痴線佬都係一樣
留低相當大陰影
你又唔識佢,又唔想同佢講野
落車又唔係(有排未到站),轉位又唔係(放學時間逼到企都唔夠位企)
硬食又唔係(佢係咁撩你講野你唔應佢,佢都繼續講)
好撚恐怖

或者佢想搵人傾訴
但我唔想做佢傾訴對象
扮訓嫁
邊有人訓到斷片
個手仲可以鉗住個袋咁實
咪再幫件人渣搵藉口
如果答有 你都係咁 就咪撚再訓巴士啦
屌你老母
呢個好笑經典
坐通宵車瞓到坐撚過站先慘
好坦白講 未必係扮訓 當你試下幾十個鐘做野冇訓 你都會瞓到佢咁 好多人都打兩份工 同埋有啲工真係要翻幾十個鐘
你一撚定就係哩種仆街,係度不停幫自己搵借口!!你眼瞓就要俾你挨過黎?瞓撚到挨晒落個女仔度已唔啱喇!咁你都可以話冇抽水?抽慣左就當合理?

另外我身為男性都敢講上車若見到有其他位都仲要揀去坐一個坐埋邊座女性身邊嘅男人都九成九係抽水撚黎!!
有撚排煩又冇車
都唔知可以點
不過通宵車真係好多人訓覺
好撚靜
然後要落車嘅人都會拍拍就醒跟住讓開俾人
所以上面條友肯撚定係扮訓

中間有醒過啦即係
但我係勁大力咁搖佢,以為佢死左嗰個程度
唔會拍唔醒掛?唔會踢唔醒掛?
認真講你坐緊巴士喎
通宵巴士訓到打鼻鼾
俾人拍都拍得醒識讓人落車啦
見過有個南亞人不斷貼住條女企
條女仲眼神求救
最後有個男人問佢洗唔洗調位企
屌你都費撚是再講 自己追下po先啦屌
未睇#30前我會覺得佢咁瞓法情有可原
幾十個鐘無訓我反而會訓唔落著
好恐怖
但最慘都唔係呢樣
最慘係有次飛
前面個細路女嘔
好同情佢又同情自己
衰鹹濕,忍唔到返屋企,咁就流傳後世
仆街樓主唔撚該你下次po證據就一次過po晒出黎
唔好擺啲唔擺啲
希望下次有肥婆非禮男人你會keep住呢個態度
唔好雙標笑港男

睇清楚啲字先,唔好谷精上腦
我收工通常好少人撘車 所以未試過俾人拍醒
不過試過塞車個西裝友挨落嚟 拍極都唔撚醒
ON9有問題唔識出聲?
PO上IG 駁咩?
大把人試過返兩份 真係唔好再講呢d萬中無一既例子
我日頭返office 夜晚做賣鞋sales
訓巴士 我就大把經驗 企係度訓斷片
突然個人放鬆 一跌就醒都試過
訓到斷片 係無可能發到力
樓上張圖 訓完又可以再鉗返實個袋係咩事
碗小姐 : 變態佬扮瞓抽我水 , 成塊面挨曬落黎 !

連登係香港最大同性戀論壇,你走嚟呢到歧視我gay?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞