有咸濕變態佬搭巴士扮訓抽短裙女水

1001 回覆
837 Like 87 Dislike
連登典範
反而我每次坐巴士都係女挨落我膊頭
最辛苦時,坐地鐵企住都瞓得著。
咁其實你老母都係淫底先生你個弱智仔出嚟
聞Lin
唔怪得嗰位叔叔拼命想抽水
咁樣捱落去都唔叫抽水
好彩個女仔走得快
昏迷咗,要報警啦
問題係的都覺得淫底就覺得係人都想摸佢
條女有時間拍IG,不如即時求救
我想知道IG點幫到佢

最後一點,如果真係咁多白痴嘅人冇獨立思考過就信哂佢講,個男面對嘅就係一場公審,我只問一句:萬一佢單純訓死咗,你覺得咁公審佢係好事?

重點係,點解,點解,點解唔求救?佢求救唔到但可以拍片上IG?佢怕事但又可以放上IG講?佢太驚但IG又屌哂人哋老母?

佢唔單純係淫底,更多嘅係自以為自己係乜撚嘢新鮮蘿蔔皮,的確我都唔認同個男人可以俾自己訓到咁,甚至我當佢直頭咋訓,條女當刻都唔係想解決個「困境」;條女直頭覺得自己靚到一個陌生人,係一架巴士上面咁當眾係咁索油,跟本唔係困境,直頭要同世人炫耀佢咁撚有吸引力啦。

佢就係「連叫非禮嘅勇氣都冇」,但屌你老母IG就試圖「不斷證明個麻甩佬係有心抽水」;咁嘅人我屌你老母重咁撚多人幫佢講嘢,有冇諗過佢一世人可能屈過幾多無辜嘅人非禮?

試吓男女逆轉,家陣係一個女人係咁訓落個男仔身上,支持依條八婆嘅人會唔會重咁撚覺得個男仔俾人非禮,醒吓啦。
我試過放工一上車就訓著
訓左落隔離男人度 但都無醒
我估佢應該叫左我幾次掛 叫我唔醒
好似哼左我個頭一野
果陣我有啲意識醒番但都未知咩事
眼訓到連當時實際咩事都唔知
我屌晒兩邊
狗公同港女都係垃圾

我老母又無放三點式上網任人睇引人丁
所以你邏輯錯晒 人身攻擊無用架
可能人地真係好眼瞓呢,至於點解明知自己咁眼瞓仲坐埋條女到...有得簡緊係隔離坐個靚女啦或者上車時滿哂座呢
連登公認狗公
咪又係雞
垃圾
啲仆街不倒翁當自己係屋企咁瞓
條女最簡單離開個位都唔去做,講到個男人夾實佢咁。
下 可能真係好攰
男人個下腳似條件反射
可能真係未醒
小學嗰陣都試過瞓到不省人事,瞓醒擘大眼嗰陣,個頭挨咗喺一個叔叔嘅膊頭嗰度,即係我之前一直都挨住,嗰個阿叔又冇拍醒我,好好人
我都唔明片又拍晒, 點解唔同車長講停埋一邊報警, 依家非禮咁大件事,
暫時未有人答到
樓主對腳好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞