有咸濕變態佬搭巴士扮訓抽短裙女水

1001 回覆
837 Like 87 Dislike
Dump佢背囊走 或者一拳捶落去
呀傻鳩佢而家覺得自己比人非禮第一件事唔係同其他乘客求助或報警而家上ig又po相又live story攞attention咪就係理據囉

從來個point都唔係佢有冇權上ig po野
即係你有權用把口講嘢唔代表你講乜都有道理架
捉撚錯哂重點就唔好扮代表啦
明未
好幸福哦, 累著一起睡
Even 人哋淫 但唔對你淫 都係好合理嘅事
有幾多人會係疑似被人非禮緊同時 post IG story? 你搵到數據顯示大部份被人非禮緊會用 IG post story, 咁我會同意你講唔夠理據話女事主搏上位,
學人講邏輯
同我一樣
每次有女坐我隔離都大聲屌柒佢
通常佢哋都心虛驚到即刻落車
對腳
想俾佢踢
佢IG Po 咩又關你事人哋常同朋友訴苦又關你事
其實你係咪冇朋友?
ig呢!?
照個位師兄既邏輯,有女坐埋黎自己應該即刻彈起身,同條女講對唔住,跟住自己搵過第二個位坐
姐咁 如果潘鳳之流大街上比人強姦 我真係唔會理囉
我可能會輕輕走過 對個強姦犯報以認可嘅眼神
下次同司機講有人暈咗算啦 撞出去咪盞益咗佢
認為 大多數=正確/合理理據
咁先係最冇logic嘅諗法…
咁我係連登留言咩又關你事我同一眾連登仔表達意見又關你事
其實你係咪冇朋友?

樓主擺上黎比人討論你又話關我事
你做人係咪除你自己以外既野都唔講呀
你都幾撚好野小朋友到
上次保險雞單嘢我都聽到格 你地唔好咁天真啦 弱智港男
直接大聲叫非禮,一係即刻用電話報狗啦

淨拍片有乜用
viutv 幕後文青靚仔幾日無訓咁慘可以坐我格黎 我會準佢捱住我訓
利申:油頭肥婆

但係就算靚仔都好 我唔想既情況下比佢掂到都會覺得好嘔心 同埋即刻覺得佢係死淫蟲 周圍淫女 同我躝
我邊句講話大多數=正確/合理
呢啲報警都冇用啦講真
條傻鳩見到靚女就係度盲撐
有ig 未
最重要個樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞