有咸濕變態佬搭巴士扮訓抽短裙女水

1001 回覆
837 Like 87 Dislike
咁條女真係報咗警未先?
係 所以話班看圖說故事撚係on9
正常人根本會避忌
唔啱聽就女人唔幫女人/男人幫住男人
你坐梗碰碰車?
就算坐亡命小巴都唔撚會掂到喇!你覺得若要碰都搵個女仔黎碰?掂到個女仔就感覺好撚舒服?你覺得好撚舒服但人地覺得好撚唔舒服呀。
有得掂都搵個女仔黎掂咪抽水撚囉!!
我不嬲都
認真問咩叫 attention seek? seek attention 或者 attention-seeking 我都聽過。就係未聽過 attention seek, 唔知喺你個argument 係咪有特定意思?
咁確係唔岩聽又點?

我只係覺得
社會上確係好多女人 對 女人最嚴苛喎

就好似男專女卑既家庭咁 老媽明明自己都係女人

但都唔幫自己個女啦
不如你望左自己講咩先啦
如果我係假設佢係ig唔係求助
咁你話佢係求助都係假設黎架咋傻鳩

而且而家睇返成件除左係ig得到attention外仲有乜嘢?點解你可以倒果為因既邏輯大師
扮訓借意挨都on9
起身即走好過
我邊忽講過錢
對你冇feel唔一定係因為錢嘅
真係好多呢啲鹹濕佬
原來將自己代入左
條撚條應該見到人受傷瞓係地下都係埋去ig打卡先要求助呀
大把喎清
你去望下啲狙擊香港女性kol 嘅post
成班怨婦喺入面
佢睇開cctvb 唔好怪佢
我通常收工太累先會訓成咁,返工訓唔到
利申:試過挨到隔離俾人屌
對腳咁淫仲著到咁搭巴士,唔摸落去算比面
訓到咁叫唔醒仲搭巴士,唔打一獲算比面
坐亡命小巴都唔會掂到?
你坐個架小巴真係亡命㗎喎 唔撚會停
你生活係平行世界無摩擦力?無慣性作用?

我已經講到明(唔好)同人有身體接觸
都可以俾你講到我好撚舒服

原來無咁反感係等於好撚中意
真係要跟大師學下野啦

大師覺唔覺得你自己為反而反好撚柒呀?

p.s. 唔好係不喜歡的口語講法
條女好似幾正,又可以上位
我支持你打一大段文用你嘅邏輯去反駁世界級射狗, 最好用多啲唔同例子同比喻等大家學吓嘢, 等你表演呀邏輯大師
死臭雞著到咁預咗比人抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞