Myprotein 真係好撚難飲(6)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
半價搵笨啦
黑五係78%off,有巴打話cyber monday80添
最低限度都等大約每月有68%off
但個原價2450係咪標高左呃鳩人
折完好似仲貴過其他牌子正價
佢其實係真加價
你半價計一定係貴
68先係正常,再多係bonus
同埋應該一路加
咁正常5kg應該幾多錢埋單先買得過

你而家用7878咪有78%off
唔知有冇80%,你自己搵下
冇就其實都可以大手入
7878仲用到
咩味可以揀
咩味必伏
第一次買
星5買 星1到
我推natural chocolate
其他你爬下其他師兄點講
每朝試飲實驗:配全麥麵包100g 花生醬36g Whey 40g 每朝連同5g creatine 溝~200ml暖水飲

630cals 50P58C25F

Protein wafer (Peanut butter) - 照舊無得輸 9.5/10

Impact whey protein - Milk tea 不過不失 味淡 8/10

Hokkaido milk 一般牛奶味 8/10

Jasmine Green tea latte 似淡味嘅抹茶Kit Kat 好多泡 7/10

Brown sugar milk tea 幾有新意 啲味道都做得好似 8/10

Impact EAA - Lemon Iced tea 好撚伏 好撚難飲 唔好買

Yogurt 益力多味 9/10

Red bean 淡紅豆味 溝牛奶飲好啲 7/10

總結:Yogurt必買,如果想Diet轉下新意其他買嚟飲無壞 我個人:黑糖珍奶>北海道牛奶>英式奶茶
EAA好難飲 操完嘢煎塊牛扒食好過

缺點:250g好快飲哂
yogurt 同 strawberry milkshake絕對無伏
9件item埋單$1384好抵
飲左紅豆sample
唔甜,有d杰
飲到少少clumps可以當食到紅豆
輕口味嘅可試
5KG 會飲幾耐?
凍檸茶味係伏嚟?
💥今日喺 Myprotein 嘅CYBER MONDAY SUPER SALE⚫️

而Myprotein強勢推出香港人摰愛味道-檸檬茶🍋 Clear Whey Isolate BCAA EAA 將茶餐廳帶入健身室👊🏻想好似 @nganlf16 同 @yuenhochun 咁fit,點可以錯過Myprotein Discount‼️ Discount 更會將由原先的 76% off 提升至 78% off !22折! 2021 年最後機會🔥快啲輸入「LEEMAN」優惠碼獲取優惠啦!記得唔好錯過呀‼️

#myprotein
150杯?
每日兩杯咩兩個半月
其實平時 幾耐先78 一次?
呢間球員年年都有
每次都持續一年
差唔多365日都有
難飲到仆街
屌奶啦,我買撚咗
你買咗幾多
我2.5都飲得好痛苦
2.5kg 係咩怪味?
我之前試過最伏係菠蘿咪,腳臭咁撚樣
Sor我想講2.5kg
好似飲極都仲有好多咁
因為唔好飲呀嗎,如果呢啲case我試下溝coffee,milk個啲睇下會唔會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞