Myprotein 真係好撚難飲(6)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
72% off
28折完都貴左好多
諗緊買唔買埋最後一次好
DLLM...2.5KG要成$1500
係唔係d運費推到禁Q貴...
英國網£142.99 = 5KG T_T
關乜事
好耐之前亞洲嘅貨已經由新加坡出倉
myp一炮過將貨返去新加坡再分送去亞洲地區
點都平過每張單由UK寄過嚟
所以而家得兩個可能性
第一:賺太多,太多單做唔嚟,諗住乘機加價趕走d客,同時又提高品牌價值 (cheap嘢玩加價)
第二:純粹myp自我膨脹覺得自己product值呢個價
2.5kg要420 買on唔好
HKTVmall $448有5磅
賣protein係咪on9,憑乜賣咁貴
啱啱先發現原來上年black Friday訂落有件衫都依家都仲未送貨
飲曬轉on/rule1
除咗protein snack都唔買佢啲野
Hktvmall有時仲會有現金卷減
屌我都係
我都只係買佢protein snack
但呢排暫時冇留意protein snack折完乜價位
上次11月買已經差不多貼近街舖價位
今次呢轉加完價應該圍埋都要每件20蚊我估
想問下佢隻soy protein isolate嘅chocolate smooth伏唔伏?
所有myp嘅soy protein都係伏嚟
薄荷朱古力好唔好飲
但我覺vanilla好好飲
呢隻味嘅allmax isoflex好飲
myp就唔知了
上兩個月買whet protein isolate 28折 1kg 250蚊
而家1kg 3折 370蚊?
貴左3成幾?
收皮啦myp
係就企硬68%
發現少左單縮?
垃圾mp
繼續加囉 轉曬飲其他brand
食屎啦賣PO 田 無人買你D 垃圾CHEAP 粉啊 仲係撚咁加價DLLM
幫襯藍BC 都唔比你啊 貪得無厭
10月買包5kg 530幾 尋晚睇700幾
meal replacement都係要幫襯呢隻垃圾牌子
其他牌子真係貴好多
垃圾MP
呢年加咗幾撚多次?
依家係咪貴過on粉
貴咁又貴唔過
只係網購平台嘅ON差十零廿蚊左右囉
有d街舖ON仲平過MYP𠻹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞