Myprotein 真係好撚難飲(6)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
一定要用洗潔精洗,同埋洗完唔妹冚埋風乾
浸味先會散
唔好
買桶allmax先囉 allmax隻spoon可以卡住係個蓋位果到好方便
首推allmax薄朱味
一定要用冰水沖
浸薄荷味正到傻
呢個 myprotein
上次買完,ship 左成個月都未到,我催單話要cut 單佢又唔俾我cut,佢個shipment 都唔郁,最後前後成個半月先到, 到左仲要得返 2 個月 有效
我又同 CS 講啦,佢話冇得換冇得退
我買 平時飲口味 2.5kg 加 幾款900g 試下
我邊夠時間飲得晒丫,我仲同時買左d supplment 又係咁
自始我都唔幫襯呢間仆街野
轉第2d 牌子好過
洗潔精+唔蓋住風乾
薄朱本身成陣牙膏味,好難想像飲呢隻味既粉
所以要用冰水沖
室溫水會好難飲
完全兩隻味嚟
提下大家
賣鋪田一殼唔係包裝寫嘅25g而係30幾g
試下用小蘇打粉浸過夜
想增重嘅話應唔應該買gainer?
唔應該
直接iso溝麥皮
或者用whey溝都得
iso同whey有乜分別?
ON gold standard whey 5lb

$440 算唔算平?
想出讓11條quest protein bar, 啱啱iherb買今日送到 食左一條唔啱口味$200
Quest double chocolate chunk
奶同冇奶
ON gold standard whey 5lb

$440 算唔算平?

紅罐定金罐?
提嚟托乜
都唔會有人買啦
貴價買垃圾

btw想問myp嘅protein snacks係咪又加咗價?
如果係,可能遲d真係會全部protein product都出街鋪買算
2者有咩分別
紅罐係whey,係naturally & artificially flavored
金罐有兩種
一種係純naturally flavored whey
另一種係isolate
睇清楚d好
因為如果係金罐isolate係冇可能$440咁平
飲isolate 除左myp
仲有冇其他價錢接近既選擇
上網睇其他牌子差唔多爭成倍價錢
myp宜家得55折又唔想落單住
有包5kg advanced weight gainer Matcha Latte
飲咗10份左右頂唔順
$200有冇人接收?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞