Uniqlo 討論區

1001 回覆
11 Like 146 Dislike
Sorry我自膠
想買件冷衫
d sweat pants好似幾抵玩 99蚊條
最想gu出返上年條gu active 靚料靚cutting+勁舒服好有彈性
uniqlo d褲款真係唔明佢點出 佢個褲長長到咁唔改根本著唔到
見得多好似件件都差唔多
以前crossover 會有新款 即係隻款唔係copy岀黎

依家就咁加個袋加新色就算
搵黑人做model
認真覺得好奇怪

毛毛褸佢本身已經好多款
跟住又出
+j條原色牛夠膽直岀翻幾個月之前賣淨果推
真呢?
即係款都冇轉?
無轉 我有買到上季果款
今轉+J嘛嘛
上一轉反而入咗幾樣嘢
我前年買左u記果件
今年貪拼色唔錯就買左gu果件

兩件隻料爭好遠
全部冷衫都可以機洗㗎
洗衣機校冷衫模式,用冷衫洗衣液
可以機洗㗎
洗衣機校冷衫模式,用冷衫洗衣液就一定冇問題

有冇人著開$199嗰條褲頭有橡筋、有綁帶、有得sip皮帶,實用性高
質地唔會太薄、襟著耐磨又有彈性,動靜佳宜

工裝版(有側袋)嘅上幾個版本同普通版喺同碼情況下比普通版窄少少,布料都無普通版咁有彈性。
但而家工裝版嘅版本嘅size同質地已經一樣,我即刻入咗幾條

Uniqlo 束腳褲世一
月頭買左條牛仔褲125, 好抵
Uniqlo最閪係下下搵啲米八黑人
全部對腳長撚到仆街完全冇得參考
GU起碼有啲會搵返啲staff嚟影相
岩岩買左特價個條燈芯絨9分褲 好正
吓?我自己咁睇,呢類mountain parka 我預左裡面會再著野,所以防水防風就夠。咁唔否認u仔出果件499係多detail 位又啪扭又有袋插手位又多袋位又有索繩扣料又靚d等等,但gu299我又無投訴,當然各人所需唔同既,香港天氣短tee加呢件parka我個人覺得好夠做(拼色好過剩色無咁悶
你無講錯,不過主要係想講隻料個感覺好流咁

防風防水我仲買左uniqlo u果件
仆街成個衣櫃都係u gu兩兄弟
又高又瘦 奇奇怪怪
Uniqlo女裝嗰件好似最好
夠短
u記同gu d parka都係粗著 早幾年買過一件 佢d袖口唔係好似tnf columbia嗰d咁扣鈕或者魔術貼而係用橡筋
著得多條橡筋就鬆勁on9
你講嗰條應該係cargo jogger pants
呢條cutting真心好又靚料
連登有人有咁嘅要求?

點解呢套嘢得條褲無件褸嘅?
Mon咗兩個月都無出返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞