[#fuerzakun] 巴塞隆拿球迷討論區 (405)

985 回覆
3 Like 0 Dislike
瞓咗無睇 沙狗躝得未
巴條後防肯定俾davies爆撚到傻
上次A4全程打右邊守撚唒 今場唔知做乜變番放題
冇啦啦擺加西亞守右邊
我巴又贏 開心
未睇,入3球
贏得一場得一場
琴日中場FDJ跑到on9 無佢應該更難進攻
Gavi 畀人身型壓制 Nico 無哂表現
影尾段差啲自爆

今次呢個陣真係唔好帶去打拜仁 789 都有
Memphis Depay: "I'm happy for the goal, I finally made it. I know I can do better in some cases. I needed this goal to regain confidence. In my head it was clear that I had to score, I couldn't miss a chance like that. It's good for my confidence." #VillarrealBarça

大家屌多啲就啱
帶隊去賓菲加 打氣支持對家 可能仲有用
巴塞比人㩒住打都贏 真係有運
踢3中今時今日都要用pk
你就知我地幾撚缺人
翼又冇 中堅又冇
a4又一場好波
但係防守嘅時候 加西亞好明顯係企喺中間 上半場係abde返黎頂 下半場就丹 我覺得係沙狗order
佢真係殺晒d波
有佢降住對方d前鋒好有安全感
今場右閘加西亞廢過西 傳球成功率唔知有冇兩成 防守永遠唔見佢返右路 成尻日上前標中路個件做乜 個位明明有araujo睇緊 右後長期空晒 唔知以為沙維特登叫佢踢防中 搞到隻右峰丹比利守返右路 輸個球又係佢球界外球直接dump俾人 搞到pigue 標甩 成場除左閘到球射門其他啲判斷力錯撚晒..俾返araujo踢右 搵返朗格打中堅算撚數..明基入黎又頻頻放炸彈 ..成隊波最大問題係左右閘而家 dani alves 又要出年先踢得 試下提攜b隊啲人上黎踢仲好
踢唔到r聯16強應該躝得
佢球球都係咁係中路守 我就係覺得好奇怪 呢啲唔似失位喎 我覺得係沙維特登叫佢咁做
明基沙今季究竟搞乜
上季都好地地,今季出親佢都disaster 級表現
一上佢就即刻失一球,d處理又騰騰雞雞咁款
但係起唔到作用 反而搞到防守企位亂晒 右路長期空晒 要a4返黎補 正正經經踢反四後衛好似好啲
係吖 隻翼返到咁後 打反擊前面又冇人
多個人守傳中波 但犧牲哂成個右閘位
右翼基本上好難cover到咁大範圍 除非專心守波啫
但abde 同 Dembele 都係防守弱嘅球員 好難做到Xavi想要嘅理想form

希望踏實啲踢返正常陣啦,琴晚睇到食救心
Jordi Alba will be ready for the game against Betis next Saturday #BarçaBetis (via @fansjavimiguel)
廢丹同明基沙入到黎即刻賴哂屎
我地買到ferran torres就正,左右都打到
同埋我地急需一個識入波既翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞