[#fuerzakun] 巴塞隆拿球迷討論區 (405)

985 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係個個都有義務同你踢義工波
美斯特警呢d係搵夠+係巴塞10鳩20年當自己屋企先肯
球員有表現要求加人工好正常
你話umtiti再要求加就話過撚份
a4加完都唔夠班大帝多 至少佢落到場係落力踢
你都未知佢想加幾多就屌到人咁 惡過巴塞班高層
唔關事啦,稍為有體力啲嘅都贏到巴
dembele 真係撚狗咁撚
咁似moriba番對話
無歸屬感打工心態+有表現值得加既
留唔住都唔好勉強
Dembélé considers Barcelona's renewal offer low, and maintains an astronomical offer from Newcastle United on the table. Barça continue to work on it, but the winger's future seems closer to the Premier League with each passing day. [md]

樣衰踢都未踢得起已經講到冇彎轉 唔加人工就唔留
同埋最後佢走我都覺得冇乜問題 傾唔岩咪唔好合作 又唔係去蝗
下下都同你做義工 全部都好似特警咁踢免費波算啦
而家拎緊高人工唔肯減個d全部都垃圾 唔尊重球會現況?
拎歸屬感黎講最後咪好似美斯咁比球會當狗咁撚
岩呀

我覺得今次球會撚美斯個方法其實都會令班年青球員對球會有所警惕
又有簽字費又有人工加
留喺巴塞先出奇
共渡時艱撚
我覺大家都知打硬歐霸
傻丹免費走
呢2樣唔洗懷疑掛
Sterling
歐聯僥倖出線咪又係十六強出局;打歐霸雖然收少啲錢但起碼有個杯ff下,同埋多啲比賽對班後生嚟講都係好事嚟,只要唔係chur到班幼幼一年要踢80場嘅地步嘅話
巴迷成日幻想 我真係唔明 接受現實吧
拿撚都係
搞多隻21歲樓下嘅快翼返黎好過等丹
快手送走唔用果d廢物走
班廢物冇可能有重生 沙維再勁都要時間
搏有水魚一月鬼遮眼買廢丹好過啦
呢個大機會過晉級十六強
疤打咩鏝猁阿積土嗰啲分分鐘8 9 10
打歐霸算啦
原來扮要史達寧
事實係去傾費托
我明你喎,你表達方法錯者
傻丹呢d廢鳩垃圾,3季以黎零進步,傷多過踢
機會已經比足佢,但都係交d咁垃圾既表現出黎,訓練又遲到,連沙維黎到佢都係要遲
雖然我覺得球隊唔應該完全類比落去一間普通公司,但你用一間普通公司角度咁睇,你係一間公司做咁耐,sick leave多過你返工,有重要project你就例必唔係度,返工又經常遲到,仲要拗加人工?
我真係無興趣知佢有無underpaid,你黎之前個人工係你自己agree,你3年交d咁既表現出黎,點撚樣說服人加比你呀大佬
不過佢拗加人工好事黎,快d過主唔送,比個機會其他有心踢既人好過
真係估佢唔到轉身咁快
西撚真係隨時肯黎
佢肯黎都要睇鏝放唔放
哥帥好似唔係好用佢,唔知點解
史達寧幾廢佢都仲會比機會佢
季初有用
但佢踢完國家隊傷左未好返
佢唔係傷住踢決賽
西班牙對法國個場好難講
印象中佢唔勁
論國家隊無乜人勁過佢
球會發揮差咁d
安sir用到佢成個韋拿咁
對德國帽子戲法
令德國0:6世紀大敗
對意粉梅開二度
終結意大利不敗紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞