[#fuerzakun] 巴塞隆拿球迷討論區 (405)

985 回覆
3 Like 0 Dislike
走啦仆街
搞咩 明知咩時勢
對比巴塞時,佢而家真係冇晒心機踢波咁
佢想要幾多先
幾萬鎊都可以接受ge
機動性輸撚晒啦,你一控波人地拜就成班圍你,人地一個反擊去到門口,你班人仲妹下妹下咁回防,邊有得打,就算唔係對拜,對英超果三隊都未必夠打,全部都玩高壓迫搶
Dembélé is still in the reincorporation stage and he’s not expected to start tomorrow [sport]

一週一賽
Negotiations between Dembélé and Barcelona about his renewal aren't advancing. Barça suspect the French striker is negotiating with another club to leave for free in June (via @Marsallorente)
Pedri won't play again until 2022. His recovery will have to start from scratch. The club has been able to detect a series of imbalances and mistakes by those previously responsible for the player's recovery (via
@fansjavimiguel)

以前啲庸醫正垃圾
睇用咩角度睇

當係自己屋企,成長既地方就可以幫手頂多一兩年
當係打工既,大家明ga la, 邊到有錢就去邊度
依樣真 拜D人仲要個個體能都勁 係控球踢法既剋星

真係要諗計搏和再箊基輔生性
作客拜搏和
旨意基輔作客賓菲加唔輸仲實際
和都無用,賓菲加贏都照壓住巴出線

要拎主動係要作客贏拜
但呢樣係冇可能,疤作客拜肯撚定輸,所以只可以旨意基輔,但基輔依家最後一輪差第三名四分,已經連第三都冇得爭,9成9是但出後備同青訓hea埋佢算,所以疤準備歐霸啦
其實真係只有盡力踢等奇蹟
一週一賽 笑咗

呢2場西甲唔出佢,費事傷,留佢打拜多嗰選擇啦
輸少過3球已經係奇蹟
寧願佢玩野唔續啦講真
我唔想又多個utt續完係度賴死唔走
家陣係換左未?
你做到野有能力唔要求加人工架
人地足球員都係返工唔係做義工架
要求加人工有咩問題?
咁佢有冇話唔加就鳩踢先
佢係咁做嘅咁咪屌囉
佢至少場上都出盡力 咁早屌佢做乜
佢依家得1.8M 英鎊年薪,以佢依家呢個表現係值得加喎

source: https://salarysport.com/football/player/ronald-ara%C3%BAjo/
踢走Umtiti力佢人工la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞