[#fuerzakun] 巴塞隆拿球迷討論區 (405)

985 回覆
3 Like 0 Dislike
影今場無得好講
奪回14次球權
a4唔係成日傷既話一撚早坐穩左中堅正選
一定串過馬撚
巴塞班幼幼中場好撚勁wo前後場先係累事
前場fati都唔止歐霸level啦
想知巴有冇落過歐霸
對家球炸係點解?
Corner 已經彎左出界
睇翻精華好似係果球curve咗出界
琴晚場波
主席 不過不失証明佢係有火 仲有幾下殺上去長傳
艾巴 冇咩特別又冇咩出色 破唔到越位
影簡直就翻埋生 但擔心佢體能 下半場唔太夠力
Nico Dj 2個補位補得好好 但Nico同影一樣問題
有得揀我會揀pedri 先過佢
Demi 家陣巴塞少數識射嘅 但速度好慢 要佢邊路突破 有難度 有待觀察
Gavi 簡直痴線 有小白感覺 一拎波就吸曬d人過黎
#4一樣出色 完去右路 只要唔傷 未來10年防核

到出事嘅
懶叻 猛
懶叻可以唔出就唔出 上腳自爆 醫院傳波 破壞組織

猛估未習慣新踢法掛 4次黃金機會浪費左 成日上腳後衰左

最後對沙維 成績未見有 但總算係有希望
唔知係心理作用定咩 demir啲動作好似美斯
班德國佬唔識咩叫放水
佢地癲嫁
再講,人地出半成力我地隊垃圾都贏唔到啦
以我既記憶
最近個次好似已經係03年踢歐協,比些路迪踢出局
個屆好似係摩連奴隊波圖拎歐協
起步個2下有啲似
但佢慢到過唔到人
https://www.wikiwand.com/en/List_of_FC_Barcelona_seasons

03-04,16強輸畀Celtic

波圖當季係拎歐聯
沙維令中場控制好左
令後防受壓少左先無點失波
前場就傷左fati又回歸季初進攻便秘狀態
等fati傷好會好d
真係唔好覺得個個新仔都有料
la masia近年都係得fati gavi係真係勁
好多出走完其實都係踢得麻麻
就算pk影帝再廢都唔係求其一個新仔可以替代到
似美斯老年版 慢到癲咗
依家真係差進攻手段
丹出嚟30分鐘左右,正面影響比想像中嘅高好多
唔計啲濕勁傳中,佢最少 draw 兩個防守,另外無咁多死衝,多咗啲直線

希望丹嘅 cycle 唔好又出現啦
1場 sharp > 幾場垃圾 > 傷半季 > 換領隊
oh mix up 左波圖對些路迪個屆
Xavi: "Dembélé surprises you. You think he's going to be one type of guy and then you find our you're wrong. He's fundamental for this team, he's a winner and he'll make the difference for us up front."
Welcom to霸氣杯
呢年好似又係拿狗做緊主席
條仆街肯繢未唔續就盡快幫沙維搵翼
華維迪教獌
一月買嘅話可唔可以 reg 歐聯 / 歐霸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞