【Disney+】Hawkeye 鷹眼 劇透討論區 (1)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
幾時會再出新集數
反而希望唔洗咁好打
仲有特色
星期三
個人覺得似係 專尊表達女主功力未夠班
登*
比大隻佬打咗咁多拳都仲企得喺度已經唔合理

係咪同美國隊長一樣改造過
鷹眼:我打過Thanos
角都:我打過初代火影
點解hawkeye聾左 已經唔記得左
Eternals 問可唔可以變我做隻長頸鹿 邊個咁情迷長頸鹿
新加設定
因為佢係普通人然後聽過太多爆炸聲
睇完第一集以為之前d復仇者miss左
其實算論盡喎我覺得 應該之後會慢慢越嚟越好打
劇有講
長年累月咁近距離對住啲爆炸環境
對耳或多或少都會有事嘅
睇埋第二集先啦
第二集節奏慢到
鷹眼同黑寡婦以前係咪一齊過?

有d 太幼稚
太唔marvel
玩cosplay 果度睇到o 撚晒
順便襯托得鷹眼好打啲, 老練啲
順便鋪排佢之後點樣鍛煉變新一代鷹眼
應該係啦
件衫應該防打防彈
之前鷹眼一條友挑人成隊黑幫
後面9成9有劇情話
佢因為可以熄咗個助聽器
避開某啲攻擊
我希望浪人Ronin嘅嘢唔好一輯六集嘅劇就完,如果唔係blip嗰陣做浪人個誘因真係好單薄,好似可有可無咁。5年嘅內容都可以開齣劇,Echo喺漫畫都做過浪人,所以奇連Clint同Echo啲恩恩怨怨都可能係浪人時期開始。希望《Echo》套劇都會繼續有浪人時期嘢睇。

另外,幽靈刺客Blade都係同浪人有關,不過如果喺電影劇情裏面我就寧願佢輕輕帶過,畀返多啲airtime Black Knight會好啲
其實五年好長
嗰五年Avg嘅故事 其實好想睇吓
但暫時套套都5年後 一係就BW 5 6年前
Avg1 似原本鋪佢2個
Avg2 先後設 加個family比佢
套劇flash back講返變ronin仲好啦
My name is Clint Barton. Five years ago,I lost my family... I must be someone else.
avg2第一次去鷹眼屋企咪有一仔一女囉,細仔仲係阿媽個肚入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞