【Disney+】Hawkeye 鷹眼 劇透討論區 (1)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
Civil war 對佢最深刻反而係打vision
展現到嗰種冇力感
作為人類 冇超能力 其實真係唔夠打
唔係Ms marvel咩
呢套本來講今年內做
如果真係有dd
咁係she hulk應該都可能出場
其實個黑市拍賣會係喺Kingpin自己間酒店搞(dd s3買咗)
點解重要派班體育衫bro去搶嘢?
講起ms marvel
好似會改能力同origin
同Inhumans斬纜係好事,但係新能力望落幾普通同公廁
因為係同一個演員
黑寡婦個妹Florence Pugh靚D,

定呢套女主靚D?

wandavision之前所有電視劇劇情都唔計入正史
出個場
但d貨唔係佢?
King pin嗰5年消失咗
間野比咗第2個?
其實Wandavision前所有marvel劇都唔計入MCU,所以唔洗將以前既情加埋入黎諗得咁複雜
隨時"疑似Kingpin"都係出得依一幕咁大把,比大家有D想像空間就算
當然,有D傳聞話真係搵返同一個演員做Kingpin,不過依個傳聞亦都有話只係soft reboot(即係好似james gunn版suicide squad咁用返同一堆演員,但同之前個套一D關係都無,連設定都唔共通)
之前個啲劇當另一個宇宙算啦
一定係BW個妹
呢套女主仲有D死角
係,所以唔洗諗得咁複雜,當係介紹新角色

其實依家有D擔心MCU會唔會玩到失控,套套劇都一堆新角色新反派新伏筆,佢駕唔駕馭到,定有D真係諗住出一出就算數當無提過
真, 啲人物簡稱就嚟多到記唔到
用棍飛插神父心口真係cls
大家咁快唔記得ralph bohner
暫時堆幼齒英雄裡面最鍾意Kate Bishop
仲有邊個
暫時得佢同yelena
之後加埋Cassie同ms marvel(?)
仲有無好似全部女人
Echo : Daredevil and Bullseye
james gunn版suicide squad 唔係reboot
入面係同上集有linking
總之呢堆二代英雄
Monica Rambeau, Iron-Man個女, Wiccan, Speed
係喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞