【Disney+】Hawkeye 鷹眼 劇透討論區 (1)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
Black Widow搵完佢之後除衫上機
可以有完整的家
鷹眼算唔算最慘情avenger?

冇自己一套電影都算,有得拍劇啦點知完全用黎襯托條女
拍浪人帶唔到條新女出黎
未似係囉
可能幾集既中段已經追上鷹眼既能力..
好似黑寡婦浸過咁多咸水,突然殺個妹妹出黎又同佢一樣好打
我諗起碼要拍多季先可以正式繼承
做得果兩集,d 人又話悶又話難睇又鬧依樣鬧果樣,諗起果時Wanda Vision 做頭兩集時,d 人又係話做乜尻又黑白又懶搞笑...
Branding.

鐘意睇戲,Hunger Game

https://youtu.be/gKtc_3uBd44
連登仔係咁 睇個trailer 又以為睇曬成套戲
反社會人格
會啦
9uper
Wanda Vision睇晒,成個感覺仲差過只睇trailer或頭兩集。
真係唔應該睇完兩集就閙,因為睇晒之後係爆閙。
依家睇落要轉轉心態
當佢marvel聖誕劇,唔好一貫睇marvel太認真分析
女主角係為加添年輕人代入感,咁就算
浪人衫係開場先著,之後已經著返hawkeye衫
比起依點,復仇者基地比人隨便入到去掘野好似更加唔make sense
屌你Hawkeye係咁強調聖誕前會返屋企,插撚晒死flag,感覺真係會RIP
都要有人清大戰現場既,有貪心人拎走野賣唔出奇,好似蜘蛛俠既禿鷹咁
不過把刀係伸縮好似有啲怪
問題就係Vulture單野奶過一次野點解又會再奶姐
蜘蛛俠咪又係成日奶野
聖誕主題劇集都會sad ending?
駁唔到
但個格調真係好似會死
希望只係引退啦
加上都冇人得閒再理啲鎖碎野,邊會仲諗件衫存在,分分鐘炸爛哂,但又冇
災難現場一開始做左搜救先再算
裝嘅野 尤其浪人套衫咁low tech真心冇人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞