【Disney+】Hawkeye 鷹眼 劇透討論區 (1)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
知道鷹眼仲敢綁佢
呢套真係笑片黎..
你講漏左
人地打過外星人兩次 打過iron man 打過世界性邪惡組織 拍檔係緋紅女巫 打過跑得好撚快既人 俾外星人洗過腦差d打爆神盾局 復仇者始祖成員 神盾局SSS級特工 救過地球N次

傻閪仲要綁佢
佢老婆係套劇都講明班綁匪係弱智
主次調撚轉左
元老角色 獨立電影都無
自己個劇集拎黎棒下條女
一d尊重都無

劇情又on9
大部分內容無推動過劇情
cosplay個到勁撚尷尬
zendeya 太閪搞唔掂 bro
唔覺得差得過Falcon

希望之後有得還原呢幕bro
宜家先出咗兩集 遲啲真係出kingpin就唔同講法啦
黑市拍賣行話成套浪人裝都係復仇者基地挖掘出嚟,
會唔會有少少唔make sense,搵到把刀都算,但點會畀黑市攞得到件衫呢,鷹眼唔係一路著住㗎咩?打完thanos後即場除衫仲要就咁低件衫走人?
Final battle唔係ronin suit
衰過cw
Arrow better than Hawkeye
啲鬼婆個撚個都咁撚中意畫到成個熊貓真係搞唔撚掂
真係唔知
蜘蛛女係非洲人黎 力架黎㗎
睇完第一集覺得好悶,後生女靠話武術冠軍可以打低黑幫,任你up
第二集都無咩起色,role play 果段又長,係咪有咩特別野?
整體好麻麻,唔知捱唔捱到完。總共幾多集?
其實都幾難伺候,想寫返平民生活多少少刻畫又話悶,打戲多又話爆谷片無內涵
鷹眼係復仇者入面刻畫已經唔算多,難得劇氣可以再細緻d了解下鷹眼比人屌悶
同香港d gym撚一樣
唔打得
夜魔俠
我想還原呢幕多d bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞