現年98歲梅媽十分不滿電影無自己嘅角色。曾為爭梅艷芳億萬遺產多次上訴!

354 回覆
59 Like 682 Dislike
冇咪已經好俾面,個女細細個你就已經當佢係搖錢樹咁用,有啲咁嘅阿媽都幾慘,家庭唔荒和諧
佢就係唔想啲錢落入個廢物大佬度,如果一次畀哂佢佢老母實畀哂個廢物仔

雖然個老母仆街但佢都想個老母臨老過得世,如果唔係咁安排,佢老母實等拎綜援都似
續集
應該係佢阿爸嗰邊DNA出事,而佢兩個女嗰啱遺傳曬佢阿爸家族嗰邊嘅基因,包括性格都咁啱學曬老竇嗰邊家族而唔係老母,但個仔就似乎係身體同性格兩方面都咁「好彩」遺傳曬佢老母嗰邊
大佬點敢拍呀?
講真話轉頭咪比你2個拎梅姐啲錢去告
梅媽係貪錢,但晚年唔見得好過,擺明係佢個仆街仔係咁chur佢打官司,拎多d錢,如果唔係佢老母死咗,自己乜都無
就係計咗所以要每月咁比
《梅艷芳》蝕到入肉,扣佢遺產
原來佢仲未死
梅媽一定會長命百歲
就算所人親人逝世自己仍然死唔斷氣,百病纏身。
難得嘅係佢頭腦繼續保持清醒
每日都記得自己唔可以一次過拎晒自己個女啲遺產
繼續努力不懈爭取一次過拎晒d錢
實屬難能可貴
最後會仲破健力士世界紀錄成為全球最長壽人類
成為醫學界嘅研究對象
劉培基都係英國籍 但愛支那嘅人
睇佢ig 奶共奶到癲
要搵人演你有難度呀梅媽
呢d家人我會一蚊都唔留比佢地
整個彩蛋係梅媽好似thanos 咁出場
好似巔峰時期成家都冇做野靠遺產養
遺產界KOL
唔加你入套戲度係比面你
佢唯一嘅收入就係每個月拎梅姐嘅遺產
佢咁老都唔死
要好似Stan lee咁插入舊戲?
可能老豆有cancer dna
慈禧式生活佢可能每日成間屋都要換幾千個新鮮蘋果,要成間屋有陣蘋果香味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞