現年98歲梅媽十分不滿電影無自己嘅角色。曾為爭梅艷芳億萬遺產多次上訴!

354 回覆
59 Like 682 Dislike
係,梅媽重男輕女,所以諗住訴訟搏多啲錢,留俾個仆街大哥怕益咗「外人」

但其實都低能既,你妥善理財,每個月平均10萬,偶然申請攞個bonus,到埋單嗰日起碼都留到兩千萬俾個仔,而家咁樣亂嚟,肯定淨得好少,不過窮人思維呢家野⋯
香港人:鄧炳強林鄭一定有報應嘅,集氣
宜家咪叫做有個求生意志囉如果宜家即刻俾曬啲錢佢,目的達成人生夠曬圓滿可能第二日就死變咗佢阿哥最大輸家
佢知道佢阿哥真係好廢
會廢到影響埋仔女
一毫除都冇畀佢阿哥,拎錢供畀其他人讀書更好
連同養6隻狗(兒子梅啟明夫婦)
子華下個棟篤笑可以改用梅媽喇
剩係拍佢上庭爭身家分分鐘仲多過狂野時速d續集
連同養6隻狗(不包括梅啟明)
狂野時速10
其實好簡單,只要梅艷芳俾人摑一巴果度條友加多句屌你老母就可以
到梅媽覃美金去世後,所有資產會扣除開支捐畀妙境佛學會。

我好似見到點解梅媽要咁急拎晒D錢出來既原因

一死就剩低既全捐,跟本就唔會留俾阿哥
有你(或/及衰大佬嘅)角色嘅話,你又要獅子開大口打返份數?隨時又上庭告人侵犯你權益!
不滿又可以申請一舊錢拍返套梅媽傳
其實佢個報應咪就係長命百歲都要搞呢啲嘢
對於啲貪心嘅人,有咩慘得過錢放係你眼前但得個睇字
成百歲都唔化
點會自食其果 到時冇錢 佢實會厚面皮周圍搵阿梅啲朋友同埋向傳媒賣慘 希望朋友甚至fans睇佢老人家份上會接濟佢

安排遺產唔一次過比哂 一來保佢阿媽食到百年歸老 二來廢事佢麻煩到其他人
等睇梅啟明老母瓜左後個折墮樣
肯撚定成條廢柴求人可憐
拍劇應該長撚過真情
我睇到12萬時,已經係到諗
3萬交租,1萬工人,2萬司機,4萬食野洗費,都仲有2萬娛樂
點都唔會唔夠呀下?
睇到最後原來已經拎緊20萬,仲要交租交4萬幾
仲要佢20萬都係覺得唔夠
98歲可以咁樣洗錢法,都真係幾犀利
咁就算比佢拎晒1億,都唔知可唔可以捱幾年
每月洗費都洗過百萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞