究竟amway幾時先收皮?依兩日開放日,比佢地煩到嘔,上去體驗喎

162 回覆
413 Like 3 Dislike
想知多啲呢個Mary kay
又係傳銷撚嚟㗎?睇project runway有見過佢sponsor化妝品
有冇人聽過cosway?
呢間都幾似amway
一樣嫁,不過依間香港做唔起,頹到
真 個asso 同學 隔幾個月就約我食飯 係咁揾理由約我上去做test
xs係幾好飲,但十幾廿蚊罐,一日飲幾罐,飲撚到破產呀大佬
但呢間都越開越多分店
Nuskin食就得,做就唔好
因為佢個模式係要會員開鋪賣上到某個階級就一定要開,唔開冇錢袋
飲開蛋白粉,睇過amway既價 貴到唔合理
講真,佢地黎黎去去咪又係揾女帶,專水d毒撚上去買野

揾d女著到勁正,sexy, 再姣下你,一千幾百點都水到
做test黎黎去去咪又係團隊果d量子機,check你少左咩元素之嘛
再叫你買supplement食

btw, 佢地d團隊好多時係家樂坊13,14樓15 樓就係amway自己開,佢地會係13,14 樓自己既office sell你
真,亮碧思十惡不赦,全球最仆街嘅傳銷
水機好用其他無買過
mk 15樓個個?

上左去幾年玩個測脂
應該>30次
冇人sell幾好
不過非office hour好q多人測
係女sell都好呀 比個大隻仔sell我 不了
貼錢打工咁 又咁好人落搭架
算啦
都好過啲健身黑店
皇后煲
係 真係好撚襟用
屋企嗰個美國製用左三十幾年依家仲用緊
聽講真係好q 貴
家下仲係唔係咁好料 美國製就唔知喇
仲Amway??
宜家係興亮BigC啦
次次去家樂坊都見到好多人出入amway
男女老幼咩人都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞