究竟amway幾時先收皮?依兩日開放日,比佢地煩到嘔,上去體驗喎

162 回覆
413 Like 3 Dislike
講真,咁多後生仔入去做生意,應該係想有一d作為,但你自己望下你地d diamond領袖,有邊個唔係amway一開就做,頭啖湯,飲完,上左位緊係口響

你地班後生入,又聽佢地講考埋d咩國家營養師資格,教人食野,健身,大佬呀,一係你就有英國registered nutritionist牌,一係就有dietitan牌,唔好用所謂團體圍威喂考既所謂牌就去教人,笑撚死人

真心覺得on9,你話d supplement好? 唔該你睇下佢地既成份,少iherb一半以上,個價就係3,4倍,好心食緊果d人就唔好再比佢地呃啦

最後我明,個個後生都想做生意,但唔該你諗諗,你既人脈夠唔夠強,你識既人有冇錢負擔到佢地d貴價產品,你識既人對直銷反唔反感,最緊要,你識既人收入高唔高

如果都冇既,腳踏實地揾工返算啦,唔好再信d咩被動式收入,30前退休之類啦。有咁好做既,香港地冇窮人,你既上線利用完你既人脈之後你就變condom嫁啦佢地要既係你既錢,你不停買佢地d產品,佢地就從中分錢,愈多人買愈好
最近党鐵真係好多廣告講咩被動收入
Amway差唔多食正個趨勢
有朋友食緊
佢話係另一個fd介紹佢食
聽到我話擺明呃錢,面都黑
層壓推銷都講左半個世紀
都仲咁撚多人做
合法嘅層壓式傳銷
呢間嘢真係邪教黎
唔好收皮啦
香港得佢免費inbody
窮撚永遠都係唔肯腳踏實地搵錢,硬係有種神奇既自信覺得連基本野都做唔掂既自己會發到達

傳銷呢d老千行業只係順應呢班人而生,就算冇amway班人都係會用另一種方式俾人呃
錯誤:指正矇撚俾amway呃
正確:呃埋一份
有個中同係入面 日日ig po 吃喝玩樂
同埋係咁推廣amway啲產品
咩XS飲料 一時就被動收入 財自
講啲野柒下柒下 賣啲垃圾叫自己企業家
最撚好笑佢攪咩體重管理比賽
鬥減磅減得多嗰啲 佢去狂食野增完磅先減
跟住話自己好撚健康 脂肪少咗好多
懷疑入得amway智商有問題
10年前都已經係
跟本無變

無停過
Fake ga
同herbalife一樣
煩到
保險、AMWAY、rainbow 吸塵機全部都係呢類傳銷structure
呢間算唔算香港層壓式推銷嘅始祖之一?

原來假架
佢同Herbalife又係一鳩樣
d supplement貴過iherb成倍 份量又少
如果身邊有人中招不如教佢點用iHerb最實際
講chur
Nuskin>Herbalife=Amway
仲有賺到錢個班係第一水 再唔係就係老豆老母係第一水
之後黎個啲只係分母
感想就係窮人同毒撚真係咪撚玩呢家野
4x年啦係香港
我都識個康寶萊搞體重管理比賽
見到d水魚個個都唐仔咁既樣
搞乜撚生意

幣市晚晚都可以財自
不過其實nuskin啲護膚品又幾好用
喺連登成日見到有人講,但係身邊完全接觸唔到你哋講嗰啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞