究竟amway幾時先收皮?依兩日開放日,比佢地煩到嘔,上去體驗喎

162 回覆
413 Like 3 Dislike
亮碧思係賺會員費搵水魚
Amway叫真係sell貴價product搵水魚
應該難啲收皮先唔講好多人想揾快錢
現實係真係好多人都信佢啲野有用,特別係師奶

返工果到個auntie成枱都係amway嘅supplement, 成日都係到諗咁食法會唔會食到腎有事。然後其他auntie同事又會叫佢幫手買supplement
有個fd全部用Amway
人地話唔係傳銷
係直銷 唔同㗎!
點fake?
佢個磅同醫院 body check 指數差唔多
執咗既話未冇得去旺角做免費inbody囉
初頭俾人LinkedIn 搵做partner, 以為有project 搞,
點知條zoom link 係呢間濕9野,

個個present 出樣既都笑笑口sales款叫人join 講到啲野幾high quality.

啲人名會寫住自己咩幼稚園教師、大學藥劑研究員、笑死我

成件事好噁心
有冇攻略
咪又係傳銷,不過個名冇咁衰姐
傳銷sales = 傅銷公司嘅客人

貼錢打工,世上難搵。
仲有間Mary kay
我老母日日都比人sell買野
用腳行入去

唔好當自己真係有錢人,實情係入去都無人理
算唔算啲野真係堅既 層壓推銷
其實得amway可以免費玩inbody
佢d supplements 就真係免喇
細個老母俾我食大個先知係層壓式
但我老母話食到我肥肥白白
我就覺得粒野幾好食
Amway AIA都係年青企業家嘅搖籃。
一個二個去到喊曬口,
一時又話拎啲咩豬肉獎咁
又話財自、又話私人飛機乜乜乜。
最後咪又係叫啲朋友單拖出黎食飯,
然後sell鳩人地,搞到啲朋友見到你電話都驚。
保險,金融,傳銷呢幾行你點叫?
https://lih.kg/2765933
保險,金融,傳銷呢幾行你點叫?
https://lih.kg/2765933
萬幾蚊直接玩pure成年都夠皮
運動同控制飲食先最實際
老母好多年前買過套不銹鋼煲,質量其實係唔錯,用左好多年,幾錢買就唔知
成日上去屙屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞