究竟amway幾時先收皮?依兩日開放日,比佢地煩到嘔,上去體驗喎

162 回覆
413 Like 3 Dislike
用咩牌子黎做比較先

去親旺角都上去度返次
以前聽人講過Amway好似真係sell product ?
每次呢啲po一定會有人留言
Amway雖然啲野好撚貴但係幾有用
乜宜家唔係咩?
佢地好撚醒,好多大團隊會有唔同既證書。例如營養師,健身等等

但全部都唔係官方認證,去水果班dse雞,後生覺得自己好有料大佬呀,張cert有冇過香港評審? 拎出去cv有冇人理?

再者就係團隊班19所謂營養師,博士(自稱) 係到建議d病人,無錯係高血壓糖水既病人狂隊supplement, 例如骨質疏鬆就隊十幾粒鈣片,高血壓就隊十幾粒魚油,唔洗食藥生開既藥,話唔健康等等, 目的咪又係想d人食快d去再買

最後,係賣唔賣產品唔撚阻你,但你地咁樣叫病人食法,一d道德都冇
我俾人坤過上亮碧斯,除咗一開始有講過吓啲產品勁過耶蘇,根本係不停叫你俾錢同畫大餅,完全無sell過咩product
覺唔覺宗教根本就係包裝得好啲既傳銷
睇錯Neway
識人月入over 10萬 佢話已經唔洗做 amway 鋪頭有生意就自動有wor
我估佢係上上線
好多Asso HD仔做 Amway 真係專呃d後生搵快錢
Nuskin至少係美國製造
同我用小米磅出黎既數據差唔多喎, 邊度假
奧蘭多魔術個主場
就係Amway Center
起碼好過亮碧思
真係有貨賣緊
好過超市少少但賣貴多多咁囉
收過佢地錢
畀佢地去有錢佬同老細event
佢地出啲女勁淫
係咁姣住啲大老板
d 煲幾好用 完
上個月啱啱比前同學sell 完,但佢主力拉我做下線

佢自己講目前anyway d sells 嘅目標係80%搵下線
20% sell product

個傻仔同我講佢成家人都有用Amway d product,仲話反正四人家庭都係要洗$2000去買日用品,佢賣Amway 高汁貨 有員工優惠仲抵

我問佢「你而家有幾多個下線賺緊幾多錢?」
佢話每月收下線兩三千左右
我話「你賺你下線嘅錢,洗返落Amway公司俾你上線賺,扣埋你參加公司啲乜乜Training , 你蝕緊錢喎條數唔襟計喎?」

跟住佢唔出聲
有朋友話食nuskin無做運動瘦左勁多
要比成萬幾蚊。
Amway夠講咩美國自家農場製造啦 哂鳩氣
其實好用就未必一定要比較
好似食野咁 好食就好食 唔一定話要好食過邊一間先叫好食嘅

Btw 真係好憎啲直銷狗 ig成日收到佢地dm搵水魚 我9成都會覆佢笑鳩佢地做直銷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞