男人的浪漫(3)之用住nokia 6等nokia 9

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
瞓左冇睇
是咪肯肯定4088?

戴定頭盔先
個價錢eprice講嘅
cut ram cut rom cut埋價錢

咁都叫cut
sony xzp 係4+64
lg v30都係4+64
4+64仲係主流spec喎
唔明點解作為旗艦機, 可以得5.3" 芒 , 仲細過6仔

我諗個手感問題,太大會好難揸
瞓左冇睇
是咪肯肯定4088?

戴定頭盔先
個價錢eprice講嘅

好似幾個網都講係呢個價

其實5.3都幾大部

佢個背脊幾圓潤,應該幾貼手

其實5.3都幾大部

啲人真係
爭個0.2吋都響度瓜瓜嘈

其實5.3都幾大部

啲人真係

我覺得係nokia遲d會出部大機
唔追spec部6仔都有排玩
仲有oreo食

其實5.3都幾大部

agger
用緊HTC 10 5.2都覺得大

其實5.3都幾大部

啲人真係

我覺得係nokia遲d會出部大機

傳就咁傳
但如果大過5.5就不了,一隻手揸唔哂而單手用,真係會好似耍雜耍咁
出左spec未
出左spec未

晨早出左啦
hmd真係算重視香港
佢咁早喺香港發佈,好似係nokia 8喺全亞洲首個發佈,仲早過台灣同其他東南亞國家
hmd真係算重視香港
佢咁早喺香港發佈,好似係nokia 8喺全亞洲首個發佈,仲早過台灣同其他東南亞國家

知唔知幾點發佈?
hmd真係算重視香港

知唔知幾點發佈?

唔知
唔會有直播啦,睇返啲媒體報導算啦
confirm $4088,狗衝吧!
http://www.mobilesetting.com.hk/?p=82077
confirm $4088,狗衝吧!
http://www.mobilesetting.com.hk/?p=82077

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞