環球捧唔到咁多新人點解仲要出

354 回覆
733 Like 27 Dislike
Edan anson lo 姜B 男金銀銅都黎
下?點都係環球勁d啦
AGA Gin Lee喺廣東歌最冇人聽嘅時候仍然可以靠M記識佢地嘅歌
近年又出到Jace
One Promise又可以痴到Mirror R到多少少fans
今年又有阿Mike 第一首歌已經夠挑新人獎

反觀華納
牙醫走左 衛蘭呢幾年噏得出嘅歌好少
Dear Jane keep住k歌歌路 好似年年都起碼至少有一首hit
林欣彤陳蕾半紅不黑
成功嘅應該得MC 第二首反對無效就可以同Edan Mike爭新人獎
洪嘉豪都只係因為程人富而有人識
Gigi d歌迴響又唔算大
Edan拎新人 一定唔會男歌手
來來回回12萬轉
佢地都唔止捧新人叻
人哋起碼與時並進
Ig開個ac叫華納高層,成日影下旗下嘅歌手啲柒野
搞到觀眾睇得幾開心,對嗰班歌手又有好感又多左
因為成班歌手都好玩得
高層成日放黑圖,恥笑旗下藝人,好痴線
陳蕾關造星咩事
嘩你真係搞笑
一個歌手要靠M記不斷洗腦播先令人認識嘅話
已經叫失敗啦,嗰陣有幾多人聽到反感
Aga gin lee都算係有實力嘅歌手
但就真係俾佢搞到半紅不黑特別gin lee
明明啲歌都叫幾好聽,但係完全唔覺得紅起
你話陳蕾半紅不黑就真係已經戇鳩
人哋演唱會飛4場秒殺,live仲穩過你Aga同gin lee
Jace完全係靠自己嘅實力紅
一定唔係靠環球先囉
Mike除咗第一首歌比較好之外
其他嗰啲真係垃圾mc華納俾佢嗰啲歌全部都至少有度身訂造咁濟先啦
洪嘉豪因為程人富先有人識?
呢個真係拗晒頭,呢個雖然都係佔一部份姐
佢都有啲fans一路支持嫁
環球咁撚垃圾你就唔好盲目撐
佢淨係要旗下嘅歌手要上tvb 思家大戰
淨係呢樣已經戇撚鳩
無諗住捧佢簽佢嚟把撚呀?
佢係咪以為陳蕾係陳葦璇
老老實實
環球自從eason上咗神枱
軒叔淫kay唔續約
推Mr.去痴廢老譚搞到收埋皮
已經青黃不接咗好多年
gin lee aga捧極都去唔到好top嘅位
aga早幾年都好多後生聽
點知愈來愈沉
gin lee直頭變咗甘草歌手咁
唔係有歌上榜就自動有資格爭獎架咩
不過無架啦,男三應該都係 edan / MC / 曾比特 鬥名次
屌邊個咁撚柒上左思家大戰
依加接job 老虎蟹都要接viutv d job 做都好過為曝光率上tvb
想打陳葦璇但打咗陳蕾太眼瞓
雖然唔係好熟佢地,但起碼聽過佢哋嘅歌,其他入圍反而無聽到
wfc
其實點解佢哋會簽環球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞