[黃埔花園]爆鹹水浸埋部lift點算好?

400 回覆
207 Like 6 Dislike
你買邊間咁慘
我食水喉爆咗claim咗1xk 但我家居保先1k有找
電子野浸水實報銷
如果係咸水 仲可以claim埋你 機械上既野
浸𨋢真係BS入面最撚大鑊
十萬起跳 仲要倍數咁去
藍十字 屌佢老母 旅遊保都走鳩數
黃埔最多孤寒撚
夾錢換外牆都唔肯 點會肯為依壇野夾錢埋單
家居保好多都有上限
業主嘔一筆走唔甩
點都唔洗賠,因為為得公屋一定無錢賠
住得公屋基本上都輕鬆攞到白卡,攞埋到手乜事都無
可能放重野係水箱上面
一跌就跌爆左個咸水制
有朋友住荃灣海X花園,全家去旅行爆水喉整壞部𨋢要賠,好彩有買家居保險,冇就唔駛破產茄,加按囉!以後去旅行都叫管理處關大制
咪玩啦, HOUSEHOLD LIABILITY 500萬 OR 1000萬 STANDARD
有一欄係第三者責任保險,外國包埋打哥爾夫球擊中其他人財物
試過公司樓下幾層有單位火燭,救完火射完水三部𨋢全部報銷,行咗3 個月樓梯,好彩十樓
東亞含得撚cut 咗十世
佢應該係爆上水喉
9成仲用緊筷子管
業主/租客見舊左都唔理
跟住咪爆到7彩
閂自己單位個制就可以
梗係唔係啦,如果層樓有咁上下歷史,室內水喉總制(紅色)長年冇郁又食死咗,水喉佬教千祈唔好郁,十個客九自己扭爆!
pish
人渣
我都知
咁自己唔換又擰爆
怪得邊個
怪管理處唔幫你換定係怪賣樓嗰個
大制係樓上樓下都要用,你去旅行管理處點會幫你關大制。
旅遊保我唔會買藍十字囉
買開另一間 試過飛機delay半日有得賠 係歐洲比人偷野都有
雖然要交啲文件比佢地批好煩 但有得賠果下真係好開心
20樓你係咪收$5030 40 50樓呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞