拍拖成日激嬲另一半,唉,點解我咁蠢

90 回覆
8 Like 48 Dislike
唔好諗咁多 佢失去哂耐性你就會被分手 湊仔咩 除非你錯一次好大鑊 例如入錯幾十萬比人 如果唔係你唔會改到 要改你一早改哂啦 仲洗係到問
佢有講,講過好多次,但每次到最後都係因為太大意唔小心而犯錯,激嬲佢。跟住又係咁Loop,依家好似係等緊出現一件大錯,令到佢頂唔順提出分手咁......
番工做小薯,做啲重複性比較強既工作,同埋會Check好多次先交,都冇咩比人屌。
黎啲野又真係令人好燥喎
你有冇做啲咩令佢覺得你有心改啊?
如果係以後都會重複做既野,或者係習慣之類,都有改到。只係一啲突發、之前未試過做而唔識做既野,無可避免地會做漏野。

我只可以係平時多啲關心佢、整多啲小驚喜佢、陪多啲佢去補償番佢。
你女朋友都係想有被人照顧既感覺,你黎方面唔擅長,咪係其他地方做返多啲

試下同佢傾下,你係有心想做好,無奈真係唔叻黎啲planning野,叫佢carry下你,我諗佢會明既
通常你呢個情況
豬閪配毒撚
分開冷靜下 諗下仲應唔應該一齊啦
咁都幾sweet呀,女朋友包容到你就OK啦
用啱相處方式就得
佢又受溝
聽落佢好鐘意控制所有野
搵你都係貪你蠢
醒啲的男仔一定頂唔順
我認我係毒撚,但佢一定唔係豬系,佢係高瘦白滑、幾有氣質、樣OK既高材生黎。
我諗佢都唔係想控制所有野,只係我太蠢,佢唔放心,逼自己去幫我手處理好多事。佢話佢係鐘意我善良、老實、對人好,而且對佢好好、好錫佢、好就佢,但就偏偏係做認真野方面頂我唔順。
點解你咁靚仔
咁你仆街
係咪大家都廿頭
大方氣質型一拍拖都變癲婆

如果有心 大概等到廿五廿六佢唔會再咁煩膠
係,廿頭,點解大方氣質型一拍拖會變癲婆。乜去到廿五廿六呢個年齡歲數會變得冇咁煩架咩?
咪扮樓豬
唔係,我改左名姐,我就係樓豬。
柒左
咁你做野check 咁多次
你拍拖都上心啲
雖然唔同性質
因為對朋友同對男朋友係兩個態度
好多女好正嫁
溝左返嚟咁撚煩膠

廿五廿六遇得多仔當佢煩膠
咪學識收斂下囉
邊到有男同女就應該做啲咩
每對情侶各自性格/能力都唔同
係應該搵大家舒服嘅方式,而唔係大家搵個方式然後睇下點樣fit in得舒服
講到咁樣到結婚生仔,咁佢要應付家頭細務又唔會想用腦?咁點樣教細路?

你做唔好啲嘢一件事,呢個係你唔在意嘅表現
但佢用咁嘅方式,令你都說服自己係唔掂,個關係咁唔平衡,只會不停放大佢好辛苦要照顧你,點解佢咁辛苦,點解你做唔好,根本只會加強佢要控制處理啲嘢無助改善,對你自己精神健康都唔好啦
不如介紹吓
你就我屌 女就你屌
佢會嬲都好既 佢未死心
放心交佢俾我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞