(2) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
20 Like 108 Dislike
搞掂咗啦多謝晒
呢個方法係最平,同最快

最後一個問題,我喺MetaMask 邊度睇到Husky AVAX 嘅持貨?
幾年後都over $1
Same..processing
重係(0/15)
好彩只係用0.1 bnb黎試
塞緊車 等下啦
你講完即刻有起色
3/15
想問下trust wallet 我有啲bnb想轉ftm
係咪用佢個兌換功能直接轉就得

終於掂左,0.09bnb買左
希望大家都可以賺多啲
希望今晚少個0
等大家辛苦完開心下
一下又由86去77
新手攪極都唔ok, 我用緊binance, 岩岩dl 左 binance wallet,同metamask 都攪唔掂
比下面你啦樓主,買左9000萬粒
https://docs.pancakeswap.finance/get-started/connection-guide

依到有教你點link metamask去pancakeswap到
一係用metamask內置browser一係就chrome
Link完再去番husky個網到buy husky
應該係咁
去pancakeswap右上角connect wallet
https://pancakeswap.finance/swap

下面果格select a current 打下面個address (bsc husky)
0x52D88a9a2a20A840d7A336D21e427E9aD093dEEA
長期持有一律建議AVAL chain
BSC想唔用husky自己個bridge轉返過去搞撚咗個幾鐘先搞掂
我去到呢個step話搵唔到
唔好用safari開
方唔方便解釋下個分別
新手貪方便直接用bsc 買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞