(2) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
20 Like 108 Dislike
啱啱好夠填翻今日蝕果堆昨
放鬆D啦比起之後買既人你都係早左
我美股損手
呢度雖然少少地本不過70% up都幾開心
0.8幾買左1000u
幾時1000x
今日晏晝順便做research嗰陣發現avax個twitter有retweet husky既po嗰下真心以為husky真係好大支野不過冇人識

睇睇下發現係avax個twitter乜嘢關佢事既都retweet
如果遲下cex上埋豪市 7000%up不是夢
6點半入咁就60%
雙嬴宣傳
依家0.0…..0019?
你地係0.0…..007 入?
89咁上下
置頂個step係1234656
2345係咪可以skip
係 因為晏晝幣安射唔到chain
8月去過0067
咁而家流程係咁?有冇錯

1. 幣安/其他平台買AVAX (x-chain)

2. 開個metamask wallet
再手動開個AVAX wallet c-chain address
https://support.avax.network/en/articles/4626956-how-do-i-set-up-metamask-on-avalanche

3. Tradejoe 連結 Metamask AC
買Husky!
搞掂
Fail咗但唔退返錢落wallet嘅?
直接through c chain射入MetaMask 唔洗搞咁多嘢
Failed都會扣gas fee
咁最少要買幾多bnb?
佢husky有 bep20 同erc20兩款,
係咪好似美股nasdaq 同nuse咁有唔同地方上市?
我買左bep20,係咪大家買果隻?
erc
連登仔訓哂覺之後個價冇郁過
唔係話binance買完係x chain要轉c chain咩
我用BNB係Trust轉
係咪傻豬左
幣安開番C CHAIN 啦
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞